Unohda realismi! 5 mielikuvituksellista puutarhakoristetta, joiden avulla teet pihastasi satumaailman

MAINOS

Jättikirsikat tai hillopurkkiin vangitut tulikärpäset tekevät pienestäkin pihasta satumaailman. Poimimme Elloksen valikoimista hauskimmat puutarhakoristeet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Viisi puutarhakoristetta, joilla tuot satumaista tunnelmaa kotipihaasi

1. Jättiläiskirsikat

On vaikea sanoa miksi, mutta Lisa Bengtssonin suunnittelemat jättiläiskirsikat nähtyään on vaikea tyytyä elämään ilman niitä. Jauhemaalatusta metallista valmistetut kirsikat ovat 80-senttisiä ja sopivat siis mainiosti puutarhaan tai patiolle.

Edith-kirsikat, 2 kpl
Ellos
Ellos on ylpeä yhteistyöstään ja kutsuu tutustumaan Lisa Bengtssonin fantastiseen maailmaan keväällä 2019. Studio Lisa Bengtsson by Ellos -kirsikat. Kaksi suurta kirsikkaa jauhemaalattua, kiiltäväpintaista metallia. Väreissä on pieniä sävyeroja. Mattapintainen, vihreä kanta. Tyylikäs koriste puutarhaan ja patiolle. Kummankin kirsikan halkaisija n. 40 cm. Kokonaismitat: korkeus 80 cm, leveys 80 cm, syvyys 40 cm.
139 €

2. Musta sudenkorento

23-senttisessä mustassa betonisudenkorennossa yhdistyvät kesäpäivän kauneus ja jokin vähän pelottava. Samaa sarjaa on tarjolla myös koppakuoriainen ja muurahainen, jos olet enemmän maanläheisten ötököiden ystävä.

Bugs koriste, Black Dragonfly
Ellos
Betonikoriste ulko- ja sisäkäyttöön. Halkaisija 23 cm
24,95 €

3. Lintuallas

Siivekkäät pikkuystäväsi kaipaavat viilennystä. Oh Boy! -lintuallas on tehty alumiinista, mutta käsitelty vanhan näköiseksi. Voit siis huoletta puhua perintöastiasta, jos siltä tuntuu. Lintualtaan keskellä on salaattikoriste. Tietysti.

Oh Boy! -lintuallas
Ellos
Ellos on ylpeä yhteistyöstään ja kutsuu tutustumaan Lisa Bengtssonin fantastiseen maailmaan keväällä 2019. Studio Lisa Bengtsson by Ellos -lintuallas on valmistettu alumiinista, jossa on maalattu ja patinoitu pinta. Lintualtaan keskellä lehtisalaatin muotoinen koriste. Korkeus 10 cm, halkaisija 56 cm.
70 € 139 €

4. Avulias kani

Lähes metrinen kani, joka pitelee salaatinlehtivatia, on kätevä apulainen mihin tahansa puutarhaan. Voit täyttää astian vedellä, asettaa siihen led-valoköynnöksen tai vain ihastella sitä tosiseikkaa, että pihassasi on lähes metrinen kani, joka pitelee salaatinlehtivatia. Tehon lisäämiseksi polyresiinikani on maalattu kullanväriseksi.

Sally-Bo-kani, korkeus 93 cm
Ellos
Ellos on ylpeä yhteistyöstään ja kutsuu tutustumaan Lisa Bengtssonin fantastiseen maailmaan keväällä 2019. Studio Lisa Bengtsson by Ellos -kani pitelee käsissään salaatinlehden muotoista vatia. Polyresiiniä, jossa kullanvärinen antiikkiviimeistely. Korkeus 93 cm, syvyys 48 cm, leveys alhaalta 29 cm. Vadin leveys n. 53 cm.
70 € 139 €

5. Hillopurkkilyhty

Suloisin valo puutarhaan tulee tulikärpäsistä. Hillopurkkiin sujautettu aurinkokennoköynnös on kuitenkin paljon helpompi, luotettavampi ja eläinystävällisempi vaihtoehto. Jamjar palaa keskimäärin 10 000 tuntia.

Jamjar-aurinkokennovalaisin
Ellos
Koristeellinen dew drop -aurinkokennoköynnös lasipurkissa. 18 cm korkea, halkaisija 8 cm. Sopii sekä arkeen että juhlaan. Helppo, käytännöllinen ja ympäristöystävällinen tapa koristella ulkotila. Toimii AAA-paristolla. Mukana. Keskimääräinen paloaika 10000 tuntia.
10 € 12,95 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 2.5.2019