Unohda realismi! 5 mielikuvituksellista puutarhakoristetta, joiden avulla teet pihastasi satumaailman

MAINOS
Unohda realismi! 5 mielikuvituksellista puutarhakoristetta, joiden avulla teet pihastasi satumaailman
Jättikirsikat tai hillopurkkiin vangitut tulikärpäset tekevät pienestäkin pihasta satumaailman. Poimimme Elloksen valikoimista hauskimmat puutarhakoristeet. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 2.5.2019

Viisi puutarhakoristetta, joilla tuot satumaista tunnelmaa kotipihaasi

1. Jättiläiskirsikat

On vaikea sanoa miksi, mutta Lisa Bengtssonin suunnittelemat jättiläiskirsikat nähtyään on vaikea tyytyä elämään ilman niitä. Jauhemaalatusta metallista valmistetut kirsikat ovat 80-senttisiä ja sopivat siis mainiosti puutarhaan tai patiolle.

2. Musta sudenkorento

23-senttisessä mustassa betonisudenkorennossa yhdistyvät kesäpäivän kauneus ja jokin vähän pelottava. Samaa sarjaa on tarjolla myös koppakuoriainen ja muurahainen, jos olet enemmän maanläheisten ötököiden ystävä.

3. Lintuallas

Siivekkäät pikkuystäväsi kaipaavat viilennystä. Oh Boy! -lintuallas on tehty alumiinista, mutta käsitelty vanhan näköiseksi. Voit siis huoletta puhua perintöastiasta, jos siltä tuntuu. Lintualtaan keskellä on salaattikoriste. Tietysti.

4. Avulias kani

Lähes metrinen kani, joka pitelee salaatinlehtivatia, on kätevä apulainen mihin tahansa puutarhaan. Voit täyttää astian vedellä, asettaa siihen led-valoköynnöksen tai vain ihastella sitä tosiseikkaa, että pihassasi on lähes metrinen kani, joka pitelee salaatinlehtivatia. Tehon lisäämiseksi polyresiinikani on maalattu kullanväriseksi.

5. Hillopurkkilyhty

Suloisin valo puutarhaan tulee tulikärpäsistä. Hillopurkkiin sujautettu aurinkokennoköynnös on kuitenkin paljon helpompi, luotettavampi ja eläinystävällisempi vaihtoehto. Jamjar palaa keskimäärin 10 000 tuntia.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Kommentoi »