Meillä kotona -kaupat

Tuntuuko seinältä puuttuvan jotain? Utuinen järvi, rakastuneet norsut & muut julisteet, jotka säväyttävät – hanki suosikkisi omaksesi tästä

MAINOS
Tuntuuko seinältä puuttuvan jotain? Utuinen järvi, rakastuneet norsut & muut julisteet, jotka säväyttävät – hanki suosikkisi omaksesi tästä
Näyttävät julisteet herättävät kodin sisustuksen eloon aivan uudella tavalla. Nosta seinälle pala urbaania kaupunkimaisemaa, eläimellinen otos savannilta tai utuisen kesäillan raukea hetki. Kokosimme yhteen säväyttävimmät vaihtoehdot.
Julkaistu: 6.4.2020

Julisteet: 27 säväyttävää vaihtoehtoa

Mustavalkoisen tyylikkäät julisteet

Kun haluat kotiisi ripauksen kansainvälisen taidegallerian tunnelmaa, valitse mustavalkoisia julisteita. Niillä luot helposti trendikkään ja viimeistellyn silauksen. Näyttävä kokonaisuus syntyy, kun yhdistelet erikokoisista julisteista kollaaseja ja käytät sekä mustia että valkoisia kehyksiä. Jos rohkenet, kehystä yksi kuvista punaisilla raameilla – vaikutus on tyrmäävä!

Tunnelmaa, joka vie lähemmäs luontoa

Pala luontoa tuo tilaan rauhaa ja harmoniaa. Lumoava maisema tai katseet vangitseva otos ei välttämättä kaipaa vierelleen toista taideteosta. Sen sijaan voit korostaa luontojulisteen hehkua sommittelemalla sen viereen viherkasveja tai vaikka isoisän vanhan olkihatun.

Kuvat kaupungin sykkeestä

Jos silmäsi lepää urbaanissa kaupunkinäkymässä, nämä julisteet ovat juuri sinua varten. Maisemat tekevät vaikutuksen niin mustavalkoisissa kuin värillisissäkin kuvissa. Käytä yksittäin tai ripusta useampi vierekkäin.

Vangitsevan eläimellistä menoa

Upeat eläinaiheiset julisteet ovat koko perheen makuun. Mustavalkoisena ne ovat erityisen vaikuttavia ja sopivat täydellisesti niin nuoren huoneeseen kuin vaikka olohuoneeseen kodin paraatipaikalle. Puunväriset kehykset tekevät kokonaisvaikutelmasta pehmeän.
Kommentoi »