Satokausikalenteri pelastaa arjen – syöt monipuolisemmin ja edullisemmin!
Mainos
Satokausikalenteri pelastaa arjen – syöt monipuolisemmin ja edullisemmin!
Satokausikalenteri ei ole pelkkä almanakka, vaan sujuvamman arjen työkalu, joka auttaa tekemään parempia päätöksiä ruokakaupassa. Heitä hyvästit kuiville mandariineille, mauttomille tomaateille ja korkeille kilohinnoille! Hyödynnä etu: kun teet tilauksesi viimeistään 10.9.2023, saat Satokausikalenterin ilmaisella kotiinkuljetuksella. Kalenterin toimitukset alkavat 30.9.2023.
Julkaistu 4.9.2023
Meillä kotona -kaupat

Tiesitkö, että valtaosa suomalaisten syömistä kasviksista koostuu alle kymmenestä vaihtoehdosta? Satokausikalenteri tekee kasvisten monipuolisemmasta hyödyntämisestä helppoa, sillä kätevän kalenterin avulla suosit maukkaimmillaan ja edullisimmillaan olevia sesongin herkkuja.

Satokausikalenteri on ihastuttanut kodeissa jo kymmenen vuotta. Vuoden 2024 painokseen on lisätty joka kuulle sopivia reseptejä, jotka innostavat entisestään hyödyntämään kauden kasviksia ja hedelmiä – kenenpä tammikuuta ei esimerkiksi mehevä veriappelsiini-oliiviöljykakku piristäisi? Kalenteri sisältää yli 200 kasviksen kotimaiset ja ulkomaiset sesongit kuukausittain, jolloin niiden hiilijalanjälkikin on pienimmillään. Löydät vuoden 2024 Satokausikalenterista myös tietoa esimerkiksi villiyrteistä, marjoista ja kotimaisista ruokakaloista.

Ruoan sesonkiajattelu on järkiteko, sekä rahallisesti että ympäristön kannalta. Nauti ravinteikkaasta, herkullisesta ja värikkäästä ruoasta Satokausikalenterin kanssa!

Seinälle ripustettavaa Satokausikalenteria saa niin perinteisenä kuin viiden sarakkeen perheversionakin. Kalenteri on valmistettu Suomessa vastuullisesti tuotetusta paperista.

Osta Satokausikalenteri 2024 tästä

Hyödynnä etu: Satokausikalenteri

Saat kaikki Satokausikalenteri-tuotteet ilmaisella toimituksella, kun teet tilauksesi viimeistään 10.9.2023.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

1 kommentti