Meillä kotona -kaupat

Haluatko todella tuntea aromit? Suomalainen kemian tohtori kehitti täydellisen viskilasin, joka ratkaisee jokaisen harrastajan tunteman ongelman

MAINOS
Haluatko todella tuntea aromit? Suomalainen kemian tohtori kehitti täydellisen viskilasin, joka ratkaisee jokaisen harrastajan tunteman ongelman
Tuoksuihin ja makuihin intohimoisesti suhtautuva aromitutkija Jari Tuominen kehitti lasin, jonka avulla viskin makuvivahteista saa kaiken irti. Eron huomatakseen ei tarvitse olla viskiharrastaja, joten SAVU-viskimaistelulasi on myös loistava lahja makuelämyksistä nauttivalle puolisolle tai ystävälle. Hyödynnä nyt Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa SAVU-viskilasit –25 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella 8.5.2022 saakka.
Julkaistu: 2.5.2022

Oletko koskaan maistanut laadukasta viskiä? Jos olet, huomasit takuulla, että aivan kuten loistavassa ruoassa, tuoksu on välttämätön osa nautintoa. Itse asiassa laatujuomissa kaikkein olennaisinta on tuoksu, joka muodostaa myös suuren osan makuelämyksestä.

Kun urallaan tuoksujen voimaan perehtynyt kemian tohtori Jari Tuominen ihastui viskiin – yhteen aromikkaimmista juomista – hän törmäsi viskiharrastajille tuttuun ongelmaan: upeat, monivivahteiset toffeen, kukkien ja hedelmien aromit hautautuvat helposti tympeän etanolin alle.

– Koska alkoholihöyryt turruttavat nenämme, emme oikeastaan pysty maistamaan viskiä! Jos pääsisimme eroon alkoholihöyryistä, meille avautuisi pääsy kaikkiin viskin aromeihin, tietää Tuominen.

Jari Tuominen on SAVU-viskilasien kehittäjä. Patentoidun lasin tiimalasimainen muoto eliminoi alkoholihöyryt. Lasin yläosassa olevat hyllyt matkivat viskin tislausprosessia. Niillä olevasta pienestä määrästä viskiä haihtuu etanoli nopeasti pois.

Ratkaisu ongelmaan oli kehittää täydellinen lasi viskille. Lasi, joka mullistaisi viskimaistelun ja yhdistäisi kemian ja gastronomian. Monivaiheisen kehitystyön tuloksena syntyi SAVU-viskilasi. Prosessissa ovat olleet mukana myös Turun ja Helsingin yliopistot sekä lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski. SAVU-lasissa sulautuvatkin yhteen suomalainen lasimuotoilu ja maailmanluokan tiedeosaaminen.

SAVU-viskilasit tehdään käsityönä Suomessa ja lähetetään asiakkaille suoraan lasinpuhaltajamestarin verstaalta.

SAVU-viskilasin erinomaisuutta on hehkutettu yli tuhannen jäsenen Viskin Ystävien Seurassa (VYS), mutta Jari vakuuttaa, että eron makuelämyksessä huomaa myös aloittelija. Moni onkin ihmetellyt, miten hyvältä viski voi tuoksua.

– Halusimme avata pääsyn viskien aromimaailman kaikille, aloittelijoista kokeneisiin nuuskijoihin ja ammattilaisiin asti!

Hyödynnä etu: Tilaa SAVU Glass -tuotteet –25 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella

Etu on voimassa 2.–8.5.2022, ja se koskee kaikkia SAVU Glass -tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

Nautiskelijan aarre

SAVU on ensimmäinen lasi, joka tarjoaa optimaalisen aromikokemuksen tieteellisesti todistetulla, patentoidulla toimivuudellaan. SAVU Solo -pakkaus sisältää yhden SAVU-viskimaistelulasin.

Makuelämyksiä yhdessä

SAVU 2-pack sisältää kaksi SAVU-viskinmaistelulasia. Lasit toimitetaan tyylikkäässä kierrätyspahvipakkauksessa.

Herran kukkarossa

SAVU Exquisite -pakkaus sisältää yhden SAVU-viskimaistelulasin ylellisessä soft-touch -laminoidussa, magneetilla sulkeutuvassa pakkauksessa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista. Mukavia kauppoja!

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
1 kommentti