Anna lahjaksi lukuhetki! Poimimme joulun kiinnostavimmat kirjalahjat eri tyypeille – tilaa nyt vähintään 25 % alennuksella
Mainos
Anna lahjaksi lukuhetki! Poimimme joulun kiinnostavimmat kirjalahjat eri tyypeille – tilaa nyt vähintään 25 % alennuksella
Neuvoja neulootikolle, mysteeri salapoliisille tai ensikosketus runouteen – valitsimme puolestasi parhaat kirjalahjat eri lukijoiden tarpeisiin! Hyödynnä Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa KIRJAn tuotteet vähintään 25 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 4.12.2022 saakka.
28.11.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Kirjalahja on paljon enemmän kuin kirja – se voi tarjota ohjeita, ideoita, matkalipun toiseen maailmaan ja hetken omaa aikaa lukijalleen. Mikä olisikaan rentouttavampaa joulunpyhien jälkeen kuin hiljaisuudesta ja hyvästä kirjasta nauttiminen?

Kokosimme yhteen lahjaideat erilaisille lukijoille KIRJAn kattavasta valikoimasta. Olipa läheisesi sitten innokas puutarhuri tai kiireinen kotikokki, listauksesta löydät juuri täydellisen lahjan hänelle.

Hyödynnä etu: Tilaa KIRJAn tuotteet vähintään 25 % alennuksella ja ilman toimituskuluja

Etu on voimassa 28.11.–4.12.2022 ja se koskee kaikkia KIRJAn tuotteita Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

Kaunokirjallisuuden suurkuluttajalle: Maratoniluettavaa nykykirjallisuuden supertähdeltä

Jos kysyt kirjamaailmaa seuraavalta läheiseltäsi, onko Pieni elämä luettu, hän vastaa mitä todennäköisimmin kyllä. Teoksen kirjoittaja Hanya Yanagihara jatkaa tutun tarkkanäköistä kommentaaria Yhdysvalloista ja amerikkalaisuudesta teoksessaan Paratiisiin. Lähes tuhatsivuinen järkäle tarjoaa pureskeltavaa kaunokirjallisuuden suurkuluttajalle – mutta varo, joulunpyhien vietot tulevat hänen osaltaan kulumaan tämän romaanin ahmimiseen!

Jännitystä rakastavalle: Nordic noiria pääkaupungissa

Max Seeck rakentaa jännitystä ja mysteeriä tavalla, joka on kiinnittänyt kansainvälisenkin yleisön huomion. Rikostutkija Jessica Niemi seikkailee kolmatta kertaa dekkarimestarin teoksessa Kauna, joka sijoittuu kotoisan karmivasti Helsinkiin. Tässä on kutkuttavaa luettavaa läheiselle, joka pyrkii ratkaisemaan murhamysteerin ennen kertojaa.

Neulehirmulle: Hitaan muodin käsikirja

Neulominen on tekniikka, jolla syntyy paitsi perinteisiä, myös moderneja ja nykyaikaisia vaatteita. Tätä ilosanomaa julistaa Riitta Pellikan Neulos, joka sisältää yksinkertaisia neuleohjeita skandinaavisen tyylikkäisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Kuka tietää, ehkä saat neuloksen lahjaksi tämän kirjan saajalta!

Keittiössä kohkaajalle: Yksinkertaisen nerokasta arkiruokaa

Vähemmän tiskiä, lisää kasvisruokaa – kyllä kiitos! Elina Innasen eli Chocochilin uusi Yhden astian vegaaniruoat on sujuvan arjen todellinen moniottelija, sillä kirjan rouhean rennot reseptit eivät vaadi tuhottomasti aikaa, saati tilaa valmistuakseen. Opuksen lisäksi lahjoitat siis läheisellesi mielenrauhaa arjen askareisiin!

Viherpeukalolle: Puhtia puutarhaprojektiin

Puutarhan suunnittelu voi tuntua mahdottomalta ponnistukselta, vaikka olisi kokenutkin viherpeukalo – onneksi Linda Peltolan Viherpuutarha tarjoaa arvokasta apua suureen suunnittelutyöhön. Konkreettisten ideoiden ja ohjeiden ansiosta lahjan saaja tuskin malttaa odottaa, että pian taas pääsisi upottamaan kädet multaan!

Pienimmille lukutoukille: Runoja, jotka kulkevat mukana läpi elämän

Kirsi Kunnaksen runot käsittelevät suuria aiheita leikitellen mutta vilpittömästi. Tiitiäisrunojen satumaisuus kummastuttaa lasta ja koskettaa aikuista saman eliniän aikana. Rakastetun runoilijan viimeinen alkuperäinen teos Tiitiäisen metsä onkin siis kirjalahja, joka tulee ilahduttamaan lukijaa kerta toisensa jälkeen.

Tutustu brändiin: KIRJA

KIRJA syntyi Werner Söderström Osakeyhtiön halusta palvella innokkaita lukijoita ja kirjallisuuden ystäviä tuomalla yhtiön kustantamat teokset samaan paikkaan ja kaikkien saataville. Yhtiöön kuuluvat WSOY:n lisäksi Tammi, Johnny Kniga, Kosmos, Bazar, Minerva, Docendo ja Readme.

Werner Söderström Osakeyhtiö on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikissa toiminnoissaan. Kustantamon tärkeitä tehtäviä on suojella sananvapautta, edistää lukutaitoa ja tuoda kuuluviin erilaisia ääniä yhteiskunnassa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »