Meillä kotona -kaupat

Kymmenlahkeisia trikoita ja karkkitietoa! Poimimme 9 hauskaa lastenkirjaa pienille lukutoukille – hanki kesälukemiset nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kymmenlahkeisia trikoita ja karkkitietoa! Poimimme 9 hauskaa lastenkirjaa pienille lukutoukille – hanki kesälukemiset nyt Meillä kotona -kaupoista
Nämä lastenkirjat vievät kesäisille seikkailuille ja opettavat uutta hurmaavien tarinoiden sekä kuvien siivittämänä. Meillä kotona -kauppojen kautta tilaat lomalukemiset parilla klikkauksella.
Julkaistu: 30.6.2020

Lastenkirjat: 9 suosikkia

1. Kesäseikkailijalle

Muumipappa haaveilee saaresta, joka kartalla näyttää niin pieneltä, että Pikku Myy luulee sitä kärpäsen kakaksi! Mutta purjehdus majakkasaarelle viekin kokonaiseen uuteen maailmaan.

2. Oman elämänsä etsiville

Lasse-Maijan kirjakesäloma tarjoaa hauskaa luettavaa ja ratkottavaa alakouluikäisille. Kirjasta löytyy myös rutkasti hauskaa puuhaa ja aivosoluja rassaavaa ratkottavaa: esimerkiksi väritystehtäviä, täytettäviä ystäväsivuja ja salakielisiä viestejä.

3. Kesäiseen hassutteluun

Naali haluaa olla normaali ja mustekala teettää kymmenlahkeiset trikoot. Kärpänen löytää minisalkun mennessään työpaikkahaastatteluun ja voikukkadiiva kärsii ”tavallisesta” lajistaan. Monipuolinen ja rakastettu kirjailija Sinikka Nopola yllättää lukijat uudella upealla aluevaltauksella.

4. Kesänviettoon kaupungissa

Riikka Jäntin suositun Pikku hiiri -sarjan uudes kuvakirja kertoo pienen kaupunkilaishiiren kesälomasta kaupungissa. Pikku hiiri käy äidin kanssa huvipuistossa, uimarannalla ja taidemuseossa. Lähde mukaan seikkailuun!

5. Tiedonjanoiselle (ja vähän herkuttelijallekin)

Uudessa Timanttia tietoa -sarjassa tutkitaan asioita, jotka todella kiinnostavat lapsia. Kuten karkit – miksi ne maistuvat niin hirveän hyvältä? Miten syntyvät laku, suklaa tai vaahtokarkit? Mukana myös hauskoja testejä ja kuolattavan hyviä karkkireseptejä.

6. Väriä kesään!

Sirkus elää riemukkaasta tunnelmasta haikeaan Kirsi Kunnaksen kirjan sivuilla. Kristiina Louhen kuvat tavoittavat taiturimaisesti runojen taian. Kirjan sivuilla pääset tutustumaan klovneihin, sirkuseläimiin sekä muihin areenoilta tuttuihin hahmoihin runollisten näytöksien kautta.

7. Kokkaamisesta kiinnostuneelle

Kaksoset Madeleine ja Michelin sekä kuolaava vauvasisko Bebe pitävät kokkiklubia kaverinsa Slaissin keittiössä. Miina Supinen kirjoittaa nuorille hauskan ytimekkääseen tyyliinsä. Madeleinen näsäviisaasta kertojaäänestä ja Slaissin letkeästä sanailusta ei yksinkertaisesti voi olla tykkäämättä!

8. Pienelle lintubongarille

Tämä lintukirja on tehty perheen kaikkein pienimmille. Tutut linnut puhkeavat lauluun, kun pieni sormi painaa helppokäyttöistä ääninappia. Kirjassa ovat mukana käki, talitiainen, harakka, satakieli, pulu ja mustarastas.

9. Kesäisiin runohetkiin

Toimisiko runoilu vastalääkkeenä siskosten kinastelulle? Hanna-äiti näkee ilmoituksen ja houkuttelee tyttärensä osallistumaan. Hän ajattelee, että Heinähattu ja Vilttitossu voisivat tehdä runoja yhdessä.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »