Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Mainos: Kotona-kaupat

Nopea suppilovahveromunakas on syyspäivän umaminen herkku – nappaa Satokausikalenterin resepti

Sesonkikasvisten suosiminen on järkiteko! Nappaa tästä maukkaan suppilovahveromunakkaan ohje, jonka löydät vuoden 2026 Satokausikalenterista. Kun ennakkotilaat omasi viimeistään 2.10., saat kaupan päälle Satokausi-sieniliinan.

25.9.2025

Suppilovahveromunakas

20min. | 4 annosta | gluteeniton

  • 1 l (250 g) suppilovahveroita
  • 3 rkl voita
  • 4 munaa
  • 1 dl (40 g) parmesaania raastettuna
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1⁄4 tl mustapippuria
  • 1 ps (70 g) babypinaattia

Näin valmistat suppilovahveromunakkaan

  1. Puhdista ja leikkaa sienet pieniksi paloiksi.
  2. Kuumenna 1 rkl voita pannulla ja lisää sienet. Paista, kunnes sienistä irronnut neste on keittynyt kasaan. Ota paistos pannulta.
  3. Sekoita munien rakenne kulhossa rikki, lisää juustoraaste, ruohosipuli ja mausteet.
  4. Sulata 2 rkl voita isolla paistinpannulla ja kaada munaseos pannuun. Levitä sienipaistos ja pinaatit pinnalle. Säädä lämpö pienelle ja peitä pannu kannella. Anna kypsyä, kunnes munaseos on lähes hyytynyt, noin 10 minuuttia.

Vinkki! Munakas onnistuu myös uunivuoassa. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Nappaa Satokausikalenteri 2026 tästä!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Kotona-kaupoista.

Kotona-kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista. Mukavia kauppoja!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt