Hyvästele vaaleat seinät, sillä nyt sisustetaan rohkeilla kuvioilla ja voimakkailla väreillä! Nämä 5 tapettia hurmaavat ensi silmäyksellä
Mainos
Hyvästele vaaleat seinät, sillä nyt sisustetaan rohkeilla kuvioilla ja voimakkailla väreillä! Nämä 5 tapettia hurmaavat ensi silmäyksellä
Mitä näyttävämpi, sen parempi! Kauden kauneimmissa tapeteissa on reilusti luonnetta sekä ripaus leikkisyyttä. Nämä lyövät rohkeatkin sisustajat ällikällä. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
11.7.2019
 |
Meillä kotona

5 näyttävää tapettia kodin jokaiseen huoneeseen

1. Huomenta kaunokaiseni

Luo makuuhuoneeseen tunnelma, jonka siivin voit lentää unelmista toiseen. Kauniisti kuvioidusta tapetista on saatavilla useampia eri värivaihtoehtoja.

2. Television kehykseksi

Kaunis tapetti kerää katseet, jotka muuten kohdistuisivat televisioon. Boheemisti tapetoitu olohuone on kuin tehty henkeviä keskusteluja varten, ja tummat, rauhalliset sävyt vain korostavat tunnelmaa.

3. Lukunurkkauksessa kaikki hyvin

Kirjastohuoneessa on lupa viihtyä. Ylevästi nimetyn Sir Grace -tapetin kuviointi kuljettaa tarinasta toiseen. Värivaihtoehtoina ovat graphite gray, mustard yellow, dusty pink sekä dirty blue.

4. Hyvää yötä ja dinosaurusten kuvia

Sadunomainen tapetti ei jätä toivomisen varaa, sillä sekä kuviointi että värimaailma osuvat nappiin. Tällä tapetilla sisustetussa huoneessa yötkin ovat suuria seikkailuja!

5. Aamupala on katettu

Hienostunut kuviointi vie koko keittiön tunnelman uudelle tasolle. Yhdistä tummanpuhuvaan tapettiin rouheaa kiveä tai tyylikästä marmoria, ja kodin henkeäsalpaava sydän on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

1 kommentti