Hyvästele vaaleat seinät, sillä nyt sisustetaan rohkeilla kuvioilla ja voimakkailla väreillä! Nämä 5 tapettia hurmaavat ensi silmäyksellä

MAINOS

Mitä näyttävämpi, sen parempi! Kauden kauneimmissa tapeteissa on reilusti luonnetta sekä ripaus leikkisyyttä. Nämä lyövät rohkeatkin sisustajat ällikällä. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 näyttävää tapettia kodin jokaiseen huoneeseen

1. Huomenta kaunokaiseni

Luo makuuhuoneeseen tunnelma, jonka siivin voit lentää unelmista toiseen. Kauniisti kuvioidusta tapetista on saatavilla useampia eri värivaihtoehtoja.

Tapetti Valentina
Ellos
Kuitutapetti (non-woven). Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 53 cm. Made in Sweden. Tapetointi kuitutapetilla: Kuitutapetti on helppo asentaa, sillä tapettiliima levitetään suoraan seinälle ja tapetti nostetaan sen päälle. Kuitutapetti asettuu seinälle sileästi ilman näkyviä saumoja. Käytä kuituliimaa, tavallinen tapettiliima sopii vain paperitapeteille. Tilaa kuituliima Ellokselta. Liima: Aloita tapetointi ikkunan tai oven vierestä. Tarkista, että ensimmäinen vuota on suorassa. Sivele liimaa seinälle telalla n. 2-3 vuodan leveydeltä (1-1,5 m). Reunojen ja listojen vierustalla voit käyttää sivellintä. Aseta seinälle: Aloita seinän yläreunasta ja etene alaspäin seinää pitkin. Tasoita tapetti keskeltä kohti reunoja. Leikkaa tapetti tapettiveitsellä katto- ja lattialistojen vierestä. Aseta seuraava vuota edellisen vuodan kanssa reunat tiiviisti vastakkain. Nurkat: Nurkkaa tapetoidessa leikkaa vuota niin, että n. 2 cm:n kaistale ulottuu nurkan yli seuraavalle seinälle. Paina tapetti huolellisesti nurkkaa vasten. Jatka sen jälkeen tapetointia kiinnittämällä loput vuodasta tai uusi vuota nurkasta alkaen.
48 € 59,95 €

2. Television kehykseksi

Kaunis tapetti kerää katseet, jotka muuten kohdistuisivat televisioon. Boheemisti tapetoitu olohuone on kuin tehty henkeviä keskusteluja varten, ja tummat, rauhalliset sävyt vain korostavat tunnelmaa.

Svea tapetti
Ellos
Ainutlaatuinen kuitutapetti, jossa liimapainatus perinteinen vanhanajan painotekniikka antaa käsinmaalatun tunteen. Taitavat värimestarit sekoittavat värit käsin luodakseen koteihin sopivan, harmonisen sävymaailman. Rullan pituus 10,05 m. Leveys 53 cm. Kuvion kohdistus 53 cm. Valmistettu Ruotsissa. Kuitutapetti on helppo asentaa, sillä tapettiliima levitetään suoraan seinälle ja tapetti nostetaan sen päälle. Käytä kuituliimaa, tavallinen tapettiliima sopii vain paperitapeteille. Tilaa kuituliima Ellokselta.
48 € 59,95 €

3. Lukunurkkauksessa kaikki hyvin

Kirjastohuoneessa on lupa viihtyä. Ylevästi nimetyn Sir Grace -tapetin kuviointi kuljettaa tarinasta toiseen. Värivaihtoehtoina ovat graphite gray, mustard yellow, dusty pink sekä dirty blue.

Tapetti Sir Grace
Ellos
Kuitutapetti (non-woven), joka on helppo asettaa seinälle. Mitat/rulla: leveys 0,53 m x pituus 10 m. Kuvion kohdistus: 64 cm (suora). Ohjeet asentamiseen rullan mukana.
53 € 105 €

4. Hyvää yötä ja dinosaurusten kuvia

Sadunomainen tapetti ei jätä toivomisen varaa, sillä sekä kuviointi että värimaailma osuvat nappiin. Tällä tapetilla sisustetussa huoneessa yötkin ovat suuria seikkailuja!

Tapetti DINOSAURIA
Ellos
Dinosauria-tapetti on mainio yhdistelmä huumoria ja eleganssia. Kuvio on moderni tulkinta muinaisesta aiheesta kiehtovin värisävyin. Sopii niin lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Kaikki House of Hackney -tapetit valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista, eivätkä ne sisällä PVC:tä. Koko 180 cm x 300 cm.
223 € 279 €

5. Aamupala on katettu

Hienostunut kuviointi vie koko keittiön tunnelman uudelle tasolle. Yhdistä tummanpuhuvaan tapettiin rouheaa kiveä tai tyylikästä marmoria, ja kodin henkeäsalpaava sydän on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta.

Kimono tapetti
Ellos
Kuitutapetti (non-woven). Rullan pituus: 10,05 m. Leveys: 53 cm. Kuvion kohdistus: Tasakohdistus 8,8 cm. Made in Sweden
99,95 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 11.7.2019