Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Italia mielessä!

Paras pizza syntyy yksinkertaisista aineksista – katso 7 reseptiä, joihin palaat yhä uudelleen

Paras pizza ei kaipaa kikkailua: hyvä pohja, harkitut täytteet ja kuuma uuni riittävät. Testaa italialaisten rakastamat klassikot margherita ja marinara tai paista pannupizza suosikkipastan mauissa – mukana myös keväisen raikas, valkoinen parsapizza.

Pizza margherita – yksinkertainen, mutta taivaallinen klassikko

Kolme ainesosaa, yksi pizzataikina ja reilusti aikaa. Pizza margheritan ohjeessa piilee napolilaisen pizzan sielu: rapea reuna, ilmava sisus ja rehellinen maku.

Pizza margherita
Pizza margherita punnitsee kokin taidot. Parhaimmillaan yksinkertainen klassikko on unohtumaton makunautinto.

Prosciutto crudo -pizza – lisää kinkku vasta uunista ottamisen jälkeen

Kun ilmakuivattu kinkku ja tuore rucola lisätään kuuman pizzan päälle vasta paistamisen jälkeen, lopputulos on kuin suoraan Napolista. Tällä reseptillä teet kotiuunissa täydellisen kinkkupizzan.

Kinkkupizza.
Kinkkupizza italialaiseen tapaan on klassikko, josta on lähes mahdoton kieltäytyä.

Pizza kuin paras pasta – Cacio e pepe hurmaa simppelillä täydellisyydellään

Klassikkopasta muuttuu nyt upeaksi cacio e pepe -pizzaksi: juuston aromikkuus, mustapippurin terävyys ja persiljan raikkaus saavat sinut palaamaan tämän reseptin pariin yhä uudelleen.

Valkoinen pizza, jossa paahdetun pippurin maku.
Ihanan kermaista, täyteläisen pippurista ja samalla kuitenkin sopivan kevyttä.

Runsaasti makua ja täydellisen rapeat reunat – pannupizza kohtaa pasta puttanescan

Unohda tavallinen pizza ja valmista pannulla paistettu pizza, jossa pasta puttanescasta tutut maut luovat vastustamattoman herkullisen kokonaisuuden.

Pannupizza valurautaisessa paistinpannussa.
Puttanesca-pannupizzan täytteistä löydät pastamaailmasta tutut herkut, kuten anjovikset, kaprikset ja oliivit.

Pizzaa vain kolmella täytteellä – pizzaklassikko marinara todistaa, että vähemmän on enemmän

Kolmen täytteen juustoton pizza marinara on aidon napolilaisen pizzan perikuva. Raikas, keittämätön tomaattikastike San Marzano -tomaateista hurmaa puhtaalla maullaan.

Pizza marinara.
Pizza marinaran salaisuus on yksinkertaisuus: keittämätön, tuore tomaattikastike ja harkiten valitut täytteet tekevät pizzasta unohtumattoman. Vegaaninen klassikko, joka ihastuttaa aitoudellaan.

Pizzaa tutusta suosikista – näin hyvä pizza syntyy tonnikalapurkista

Purkkitonnikalasta syntyvä tonnikalapizza maustetaan herkullisesti sipulilla ja oliiveilla. Täydellinen pizza koko perheelle syntyy vaivattomasti!

Tonnikalapizza.
Tonnikalapizza todistaa, että helpot raaka-aineet voivat olla myös maukkaita.

Valkoinen parsapizza on kevään herkullisin pizza – ihastu ricottan, parmesaanin ja sitruunan yhdistelmään!

Kokeile pizzaa ilman tomaattia: täyteläinen ricotta-parmesaanikuorrutus, paahdettu parsa ja raikas sitruuna muodostavat täydellisen keväisen pizzayhdistelmän. Katso resepti täältä!

Valkoinen pizza, jossa päällä parsanvarsia ja sitruunaa.
Höylätty parsa kruunaa tämän upean pizzan!

Katso myös tomaattikastike, joka tekee pizzastasi täydellisen – salaisuus piilee uunissa

Unohda purkkikastikkeet: itse tehty tomaattikastike syntyy helposti uunissa hauduttaen ja sopii yhtä hyvin pizzaan, pastaan kuin keittojen pohjaksi.

Pizzakastiketta kulhossa, käsi pitelee pizzapohjaa, joka dippaa kastiketta.
Täydellisen pizzan salaisuus on uunissa haudutettu tomaattikastike, joka sopii yhtä hyvin myös pastaruokiin ja dippailuun. Valmista kerralla isompi satsi!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt