
Paras pizza syntyy yksinkertaisista aineksista – katso 7 reseptiä, joihin palaat yhä uudelleen
Paras pizza ei kaipaa kikkailua: hyvä pohja, harkitut täytteet ja kuuma uuni riittävät. Testaa italialaisten rakastamat klassikot margherita ja marinara tai paista pannupizza suosikkipastan mauissa – mukana myös keväisen raikas, valkoinen parsapizza.
Pizza margherita – yksinkertainen, mutta taivaallinen klassikko
Kolme ainesosaa, yksi pizzataikina ja reilusti aikaa. Pizza margheritan ohjeessa piilee napolilaisen pizzan sielu: rapea reuna, ilmava sisus ja rehellinen maku.

Prosciutto crudo -pizza – lisää kinkku vasta uunista ottamisen jälkeen
Kun ilmakuivattu kinkku ja tuore rucola lisätään kuuman pizzan päälle vasta paistamisen jälkeen, lopputulos on kuin suoraan Napolista. Tällä reseptillä teet kotiuunissa täydellisen kinkkupizzan.

Pizza kuin paras pasta – Cacio e pepe hurmaa simppelillä täydellisyydellään
Klassikkopasta muuttuu nyt upeaksi cacio e pepe -pizzaksi: juuston aromikkuus, mustapippurin terävyys ja persiljan raikkaus saavat sinut palaamaan tämän reseptin pariin yhä uudelleen.

Runsaasti makua ja täydellisen rapeat reunat – pannupizza kohtaa pasta puttanescan
Unohda tavallinen pizza ja valmista pannulla paistettu pizza, jossa pasta puttanescasta tutut maut luovat vastustamattoman herkullisen kokonaisuuden.

Pizzaa vain kolmella täytteellä – pizzaklassikko marinara todistaa, että vähemmän on enemmän
Kolmen täytteen juustoton pizza marinara on aidon napolilaisen pizzan perikuva. Raikas, keittämätön tomaattikastike San Marzano -tomaateista hurmaa puhtaalla maullaan.

Pizzaa tutusta suosikista – näin hyvä pizza syntyy tonnikalapurkista
Purkkitonnikalasta syntyvä tonnikalapizza maustetaan herkullisesti sipulilla ja oliiveilla. Täydellinen pizza koko perheelle syntyy vaivattomasti!

Valkoinen parsapizza on kevään herkullisin pizza – ihastu ricottan, parmesaanin ja sitruunan yhdistelmään!
Kokeile pizzaa ilman tomaattia: täyteläinen ricotta-parmesaanikuorrutus, paahdettu parsa ja raikas sitruuna muodostavat täydellisen keväisen pizzayhdistelmän. Katso resepti täältä!

Katso myös tomaattikastike, joka tekee pizzastasi täydellisen – salaisuus piilee uunissa
Unohda purkkikastikkeet: itse tehty tomaattikastike syntyy helposti uunissa hauduttaen ja sopii yhtä hyvin pizzaan, pastaan kuin keittojen pohjaksi.
