Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herkullinen tomaattikastike uunissa – monikäyttöinen soosi sopii niin pastakastikkeiden pohjaksi kuin pizzan päälle

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Herkullinen tomaattikastike syntyy uunissa hauduttamalla. Käytä kastiketta keittojen ja pastakastikkeiden pohjana, pizzakastikkeena tai liha- ja kalaruokien maustajana. Se on myös mainio dippikastike.

18.2.2020
Reseptin ainekset
8 dl
Tomaattikastike uunissa
1½ kg
luumutomaatteja
3
timjaminoksaa
1
rosmariininoksa
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
vettä
1 tl
suolaa
1 tl
oreganoa
½ tl
mustapippuria

Tomaattikastike uunissa – ohje:

  1. Paloittele pestyt tomaatit ja poista puiset, isot kannat. Nosta kaikki kastikkeen aineet korkeareunaiseen uunivuokaan. Peitä kannella tai foliolla. Nosta 175-asteiseen uuniin 2 tunniksi.
  2. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä. Poista timjamin- ja rosmariininoksat.
  3. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Anna jäähtyä, siirrä kannelliseen astiaan ja säilytä jääkaapissa. Käytä muutaman päivän sisällä. Pidempää säilytystä varten pakasta kastike.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt