Unelmien Talo&Koti

Pääsiäisen myötä koti puhkeaa kukkaan – 9 keväistä sisustusideaa

Pääsiäisen myötä koti puhkeaa kukkaan – 9 keväistä sisustusideaa
Pian on pääsiäinen ja sisustus herää kevääseen. Kukkia ilmestyy yllättäviinkin paikkoihin ja värit muuttuvat hempeän pastellisiksi. Oih!
Julkaistu: 7.4.2017
Tiskipöydänkin voi koristella pääsiäiseen. Narsissit viihtyvät keittiön kosteassa ilmassa ja ilahduttavat tiskaajaa. Pesuaine on tietysti juhlan kunniaksi keltaista.
Nyt on aika vaihtaa keväiset verhot! Jos et löydä kaupoista mieleisiä, ompele salusiinit kauniista keittiöpyyhkeistä. Kirpputorien vintagemalleissa on vielä oma erityinen viehätyksensä.
Iloisen keltainen liina on pääsiäispöydän piristäjä. Kiinalainen termospullo ja persikkainen rahkapiirakka tekevät kattauksesta täydellisen herkun!
Heleän vihreät ja hempeän pastelliset tekstiilit tuovat kevään ja pääsiäisen kodin sisustukseen. Virkatut mummoruudut ja kuusikulmiot ovat kuin noita-akan hartiahuivista — ilmankos kissa viihtyykin niiden keskellä! Katso mummoruutujen virkkausohje.
Soikeista paperimassapalloista ja vanhasta neuleesta voi askarrella näin söpöjä pääsiäispupuja. Antiikkimaljaan mahtuu kokonainen pupuperhe. Kuva Minna Mercke-Schmidt.
Voiko pääsiäissisustus tulla enää hauskemmaksi? Kolmipöyräinen on otettu osaksi helmililja-asetelmaa. Pitsiliinat tuovat mukaan ripauksen hempeyttä.
Kun leikkaat hedelmäpuita tai keväällä kukkivia pensaita, ota oksia maljakoon. Hyvällä onnella ne puhkevat kukkaan pääsiäiseksi. Kurkkaa vinkit, miten saat oksat kukkimaan.
Viileä kuisti herää pääsiäisenä eloon. Sipulikukat tarkenevat jo ikkunalaudoilla, ja aurinkoisella ilmalla rautasängystä ja tyynyistä kootulla sohvalla on mukava istua lukemassa.
Viherhuoneeseen tai kasvihuoneeseen katetaan pääsiäisen kaunein juhlakattaus, jos lämpötila suinkin antaa myöden. Nappaa ohjeet kuvassa näkyviin askarteluihin. Kuva Minna Mercke-Schmid.
Kommentoi »