Pääsiäisbrunssi, josta puhutaan pitkään – 8 loistavaa reseptiä
Ruoka
Pääsiäisbrunssi, josta puhutaan pitkään – 8 loistavaa reseptiä
Pääsiäispyhinä on aikaa väkertää useampiakin herkkuja. Kata pöytään ihan parasta munakokkelia, uunissa karamellisoitua pekonia, suklaamunasarvia, pupusämpylöitä ja sitruunaista unikkokakkua.
5.4.2017
 |
Kotivinkki

Kokeile tutun munakokkelin kanssa vaihteeksi vuohenjuustoa, lohta ja tuoreita yrttejä. Taitaa olla paras munakokkeli, mitä olet kuunaan syönyt.

Kuulostaako pastasalaatti vanhanaikaiselta? Lennätä pastaperhonen salaattiin parsan kanssa, niin saat moneen makuun sopivan, ajankohtaisen ruoan. Nappaa ohje tästä!

Pupuillaanko? Pienet pupusämpylät ovat melkein liian suloisia syötäviksi, vaikka ne valmistuvat vaivattomasti.

Mitä enemmän erimuotoisia ja -värisiä raaka-aineita ladot maljaan, sitä hauskemman syötävän taideteoksen saat aikaiseksi. Näin teet näyttävän kerrossalaatin.

Kuuma hitti Amerikasta on tässä: karamellisoitu pekoni. Valmistuu helposti uunissa – ja katoaa vielä helpommin brunssittelijoiden suihin. Nappaa ohje tästä!

Kupillinen kevättä, ole hyvä! Superhelpon ja raikkaan jälkkärin voi tehdä jo edellisenä päivänä. Näin teet mandariini-passionpossetit!

Sitruunainen kevätkakku kätkee sisäänsä pilkullisen makulisän – taikinaan on leivottu mustia unikonsiemeniä. Pääsiäisen himotuin unikkokakku on makoisa vaihtoehto perinteiselle kuivakakulle.

Maailman yksinkertaisimmat croissantin sukulaiset ovat tässä: kaupan valmiin pakastetaikinan sisään rullataan suklaamunien jämät ja paistetaan pikaisesti uunissa. Nämä suklaamunasarvet ovat suorastaan nerokkaat.

Kommentoi »