Kotivinkki

Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa

35 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen30 min
Kuuma hitti Amerikasta on tässä: karamellisoitu pekoni uunissa. Valmistuu helposti ja katoaa vielä helpommin brunssittelijoiden suihin!
1.57
0
Kuvat Reetta Pasanen


Ainekset (4 annosta)

  • 1 pktviipaloitua pekonia (170 g)
  • 2 rklfariinisokeria
Tulosta

1. Levitä pekonit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle sokeria.

2. Paista pekonit uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pekoni on kypsää ja karamellisoitunutta. Vahdi paistumista, sillä sokeri palaa helposti.

Suosittelemme myös näitä pekonireseptejä

MITÄ PIDIT?
1.57