Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa
35 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
30 minKuuma hitti Amerikasta on tässä: karamellisoitu pekoni uunissa. Valmistuu helposti ja katoaa vielä helpommin brunssittelijoiden suihin!
1.9
Kuvat
Julkaistu 5.4.2017

Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 pktviipaloitua pekonia (170 g)
- 2 rklfariinisokeria
1. Levitä pekonit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle sokeria.
2. Paista pekonit uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pekoni on kypsää ja karamellisoitunutta. Vahdi paistumista, sillä sokeri palaa helposti.