Kotivinkki

Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa

35 min
3
0

Karamellisoitu pekoni uunissa – tämän parempaa ei pekonista saa

Kuuma hitti Amerikasta on tässä: karamellisoitu pekoni uunissa. Valmistuu helposti ja katoaa vielä helpommin brunssittelijoiden suihin!
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 pktviipaloitua pekonia (170 g)
  • 2 rklfariinisokeria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN30 min

1. Levitä pekonit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle sokeria.

2. Paista pekonit uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pekoni on kypsää ja karamellisoitunutta. Vahdi paistumista, sillä sokeri palaa helposti.

Suosittelemme myös näitä pekonireseptejä

Quiche, jonka salaisuus on rapea karamellisoitu pekoni

Murskatut uuniperunat ja pekoni-juustotäyte

Parsakaalisalaatti Amerikan tyyliin

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä