Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuulostaako pastasalaatti vanhanaikaiselta? Kokeile tätä keväistä versiota

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Teetkö pastasalaatin aina samalla tavalla? Yhdistä parsa ja aurinkokuivatut tomaatit pastan kanssa. Katso helppo resepti!

5.4.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreää parsaa
300 g
kuviopastaa
8
aurinkokuivattua tomaattia
200 g
raastettua parmesaania
1 dl
hienonnettuja yrttejä (esim. ruohosipulia, lehtipersiljaa tai korianteria)
4 rkl
rouhittua mantelia tai pinjansiemeniä
Kastike
1
punasipuli
2 tl
sormisuolaa
1 tl
sokeria
muutama kierros valkopippuria myllystä
2 rkl
limen mehua tai valkoviinietikkaa
1 tl
sinappia
n. 1 dl
oliiviöljyä
  1. Tee ensin kastike. Kuori punasipuli ja puolita se. Leikkaa mahdollisimman ohuiksi paloiksi. Pane ne kulhoon. Ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Lisää limettimehu. Anna maustua 5 minuuttia. Lisää sinappi ja öljy.
  2. Huuhtaise parsa. Leikkaa kovat tyvet pois. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä noin 5 min. Laita parsa jäähtymään kylmään veteen. Leikkaa jäähtynyt parsa suupaloiksi.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja lisää joukkoon kastike. Sekoita hyvin. Lisää muut aineet. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaappikylmäksi. Maista parsa-pastasalaattia ja lisää tarvittaessa enemmän limettimehua tai öljyä.

Suosittelemme myös näitä

Caesar-salaatti savulohella ja avokadolla

Lämminsavulohisalaatti

Pasta primavera

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt