4,8(4)
Kuulostaako pastasalaatti vanhanaikaiselta? Kokeile tätä keväistä versiota
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Teetkö pastasalaatin aina samalla tavalla? Yhdistä parsa ja aurinkokuivatut tomaatit pastan kanssa. Katso helppo resepti!
5.4.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gvihreää parsaa
300 gkuviopastaa
8aurinkokuivattua tomaattia
200 graastettua parmesaania
1 dlhienonnettuja yrttejä (esim. ruohosipulia, lehtipersiljaa tai korianteria)
4 rklrouhittua mantelia tai pinjansiemeniä
Kastike
1punasipuli
2 tlsormisuolaa
1 tlsokeria
muutama kierros valkopippuria myllystä
2 rkllimen mehua tai valkoviinietikkaa
1 tlsinappia
n. 1 dloliiviöljyä
  1. Tee ensin kastike. Kuori punasipuli ja puolita se. Leikkaa mahdollisimman ohuiksi paloiksi. Pane ne kulhoon. Ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Lisää limettimehu. Anna maustua 5 minuuttia. Lisää sinappi ja öljy.
  2. Huuhtaise parsa. Leikkaa kovat tyvet pois. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä noin 5 min. Laita parsa jäähtymään kylmään veteen. Leikkaa jäähtynyt parsa suupaloiksi.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja lisää joukkoon kastike. Sekoita hyvin. Lisää muut aineet. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaappikylmäksi. Maista parsa-pastasalaattia ja lisää tarvittaessa enemmän limettimehua tai öljyä.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.