Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Caesarsalaatti savulohella ja avokadolla

25 min

Caesarsalaatti saa herkullisen makunsa anjoviksella ja parmesaanilla maustetusta kastikkeesta. Tämän version kruunaavat avokado ja savulohi.

26.11.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ½–2
sidesalaattia (esim. cosmopolitan)
½–1
kiinankaalia
½
kurkkua
Caesar-salaatin kastike
1 dl
parmesaaniraastetta
1 dl
ranskankermaa
1 dl
öljyä
1 rkl
sitruunamehua
1
kananmunankeltuainen
1
valkosipulinkynsi
7
anjovisfileetä
1 tl
valkoviinietikkaa
Lisäksi
2
avokadoa
400 g
ruodotonta savulohta
½ dl
pekaanipähkinöitä
½ dl
krutonkeja
1 rkl
kapriksia
parmesaanilastuja

Huuhtele salaatit ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja paloittele kurkku. Sekoita kasvikset keskenään kulhossa.

Mittaa kaikki kastikkeen aineet tehosekoittimeen tai korkeaan kulhoon, jos käytät sauvasekoitinta. Aja tasaiseksi.

Poista avokadoista siemenet ja kuoret. Paloittele hedelmälihat. Pienennä kala suupaloiksi. Rouhi pähkinöitä veitsellä hiukan pienemmiksi.

Kaada kastike salaattipohjan päälle kulhoon ja pyöräytä sekaisin.

Nosta salaattipohja tarjoiluvadille. Levitä päälle avokadot, kalat, krutongit, pähkinät, kaprikset ja parmesaanilastut. Tarjoa caesar-salaatti heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt