Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämminsavulohisalaatti – nopea ja terveellinen arjen pelastaja lainaa makumaailmansa klassiselta caesarilta

15 min

Lämminsavulohisalaatti saa uutta makua, kun lisäät mukaan caesar-kastiketta, parmesaania ja ruisleivästä tehtyjä krutonkeja. Helppo salaatti on lautasilla vain vartissa.

19.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lämminsavulohta
1 dl
valmista caesar-kastiketta
100 g
lehtikaalia
¼ tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
1
ruukullinen romainesalaattia
50 g
parmesaanilastuja (tai raastetta)
1
siivu ruisleipää

Lämminsavulohisalaatti valmistetaan näin:

  1. Irrota lohesta nahka ja laita kalapalat kulhoon. Lisää joukkoon caesar-kastike ja sekoita haarukalla mössöksi.
  2. Revi lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Laita lehtikaalit toiseen kulhoon, ripottele joukkoon suola ja sitruunamehu. Rutistele suikaleita käsin muutaman kerran. 
  3. Revi romainesalaatti lehtikaalin joukkoon ja lisää myös lohimössö. Kääntele ainekset hellästi sekaisin.
  4. Nostele lämminsavulohisalaatti lautasille ja ripottele päälle parmesaanilastut.
  5. Paahda ruisleipäsiivu leivänpaahtimessa rapeaksi ja kuutioi pieneksi. Nauti lämminsavulohisalaatti ruisleipäkrutonkien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt