


Lämminsavulohisalaatti – nopea ja terveellinen arjen pelastaja lainaa makumaailmansa klassiselta caesarilta
15 min
Lämminsavulohisalaatti saa uutta makua, kun lisäät mukaan caesar-kastiketta, parmesaania ja ruisleivästä tehtyjä krutonkeja. Helppo salaatti on lautasilla vain vartissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lämminsavulohta
1 dl
valmista caesar-kastiketta
100 g
lehtikaalia
¼ tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
1
ruukullinen romainesalaattia
50 g
parmesaanilastuja (tai raastetta)
1
siivu ruisleipää
Lämminsavulohisalaatti valmistetaan näin:
- Irrota lohesta nahka ja laita kalapalat kulhoon. Lisää joukkoon caesar-kastike ja sekoita haarukalla mössöksi.
- Revi lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Laita lehtikaalit toiseen kulhoon, ripottele joukkoon suola ja sitruunamehu. Rutistele suikaleita käsin muutaman kerran.
- Revi romainesalaatti lehtikaalin joukkoon ja lisää myös lohimössö. Kääntele ainekset hellästi sekaisin.
- Nostele lämminsavulohisalaatti lautasille ja ripottele päälle parmesaanilastut.
- Paahda ruisleipäsiivu leivänpaahtimessa rapeaksi ja kuutioi pieneksi. Nauti lämminsavulohisalaatti ruisleipäkrutonkien kanssa.
Katso myös nämä herkulliset ohjeet:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat