Kotivinkki

Lämminsavulohisalaatti

15 min
0
0

Tuttu lämminsavulohisalaatti saa uuden maun lisäämällä siihen caesar-kastiketta.
Tulosta
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

  • 400 glämminsavulohta
  • 1 dlvalmista caesar-kastiketta
  • 100 glehtikaalia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1ruukullinen romainesalaattia
  • 50 gparmesaanilastuja (tai raastetta)
  • 1siivu ruisleipää

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Irrota lohesta nahka ja laita kalapalat kulhoon. Lisää joukkoon caesar-kastike ja sekoita haarukalla mössöksi.

2. Revi lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Laita lehtikaalit toiseen kulhoon, ripottele joukkoon suola ja sitruunamehu. Rutistele suikaleita käsin muutaman kerran. 

3. Revi romainesalaatti lehtikaalin joukkoon ja lisää myös lohimössö. Kääntele ainekset hellästi sekaisin.

4. Nostele lämminsavulohisalaatti lautasille ja ripottele päälle parmesaanilastut.

5. Paahda ruisleipäsiivu leivänpaahtimessa rapeaksi ja kuutioi pieneksi. Nauti lämminsavulohisalaatti ruisleipäkrutonkien kanssa. 

Suosittelemme myös

MITÄ PIDIT?
0