


Perunasalaatti – ohje, jolla valmistuu täydellinen herkku arkeen ja juhlaan
1 h 40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 20 min
Perunasalaatti sopii niin uudenvuoden tarjoiluihin kuin vappuunkin, ja se maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta. Tässä on uusi luottoreseptisi, jolla valmistat elämäsi herkullisimman perunasalaatin.
Reseptin ainekset
6 annosta
Perunasalaatti
1 kg
perunoita (kiinteä lajike)
1-2
omenaa (kirpeä lajike)
2
maustekurkkua
1
punasipuli
Kastike
200 g
kermaviiliä
1 dl
majoneesia
1 rkl
dijoninsinappia
1 tl
hunajaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Päälle
2 rkl
ruohosipulia (hienonnettuna)
Perunasalaatti – ohje:
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä. Kuori ja leikkaa perunat kuutioiksi.
- Kuori ja kuutioi omena. Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa maustekurkku kuutioiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset isossa kulhossa. Lisää joukkoon kasvikset. Kauho perunasalaatti varovasti sekaisin.
- Anna perunasalaatin maustua jääkaapissa peitettynä vähintään 2 tuntia ennen tarjoilua. Kumoa perunasalaatti tarjoilukulhoon.
- Viimeistele perunasalaatti tuoreella ruohosipulilla.
Katso myös nämä herkulliset ohjeet:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat