


Vihreä salaatti – raikas ja rouskuva lisuke on lautasen väripilkku
25 min
Vihreä salaatti on raikas lisuke tai mainio pohja ruokaisammalle salaatille. Tällä ohjeella valmistat ison erän salaattia vaikka buffet-tarjoiluita varten. Jos siis tarvitset pienemmän erän, jaa reseptin raaka-ainemäärät oikeassa suhteessa haluamallesi henkilömäärälle sopiviksi.
Reseptin ainekset
20 annosta
Vihreä salaatti
1 ps
jääsalaattia
1 ps
babypinaattia
1 (800 g)
varhaiskaali
1
kurkku
1
kesäsipuli varsineen
Kastike
1 dl
sitruunaista öljyä (esim. Olivado)
⅓ dl
valkoviinietikkaa
½ rku
persiljaa (hienonnettuna)
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Vihreä salaatti valmistetaan näin:
- Huuhtele ja kuivaa salaatti ja pinaatti. Leikkaa kaali suikaleiksi juustohöylällä. Suikaloi kurkku ja viipaloi sipuli. Siirrä tarjoiluastiaan.
- Sekoita kastikeaineet. Pirskottele kastiketta salaatille ja tarjoa loppu kastike erikseen.
Katso myös nämä herkulliset ohjeet:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat