Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vihreä salaatti – raikas ja rouskuva lisuke on lautasen väripilkku

25 min

Vihreä salaatti on raikas lisuke tai mainio pohja ruokaisammalle salaatille. Tällä ohjeella valmistat ison erän salaattia vaikka buffet-tarjoiluita varten. Jos siis tarvitset pienemmän erän, jaa reseptin raaka-ainemäärät oikeassa suhteessa haluamallesi henkilömäärälle sopiviksi.

27.1.2020
Reseptin ainekset
20 annosta
Vihreä salaatti
1 ps
jääsalaattia
1 ps
babypinaattia
1 (800 g)
varhaiskaali
1
kurkku
1
kesäsipuli varsineen
Kastike
1 dl
sitruunaista öljyä (esim. Olivado)
⅓ dl
valkoviinietikkaa
½ rku
persiljaa (hienonnettuna)
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Vihreä salaatti valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja pinaatti. Leikkaa kaali suikaleiksi juustohöylällä. Suikaloi kurkku ja viipaloi sipuli. Siirrä tarjoiluastiaan.
  2. Sekoita kastikeaineet. Pirskottele kastiketta salaatille ja tarjoa loppu kastike erikseen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt