Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kreikkalainen salaatti

20 min

Kreikkalainen salaatti tuo Välimeren parhaat maut lautaselle! Täyteläinen fetajuusto saa seurakseen oliiveja ja raikkaita kasviksia. Koko komeus viimeistellään kevyellä, yrttisellä kastikkeella.

22.5.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
Kreikkalainen salaatti
200 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %)
1 kpl
punasipulia
1 kpl
vihreää paprikaa
1/2 kpl
kurkkua
5 kpl
tomaattia
1 kpl
jääsalaattia ruukussa
200 g
oliiveja (kalamata)
Kastike
1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
viinietikkaa
1 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
1/4 tl
mustapippuria

Kreikkalainen salaatti valmistuu näin:

  1. Leikkaa fetajuusto tuhdeiksi paloiksi.
  2. Viipaloi kuorittu punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele paprika ja kurkku. Lohko tomaatit.
  3. Kokoa salaatti laakeaan tarjoilukulhoon tai annoslautasille. Revi salaatinlehdistä peti muille aineksille.
  4. Asettele kerroksittain tomaatteja, kurkkua, paprikaa ja sipulia. Jätä fetapalat ja oliivit päällimmäisiksi.
  5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada kreikkalaisen salaatin päälle.
  6. Tarjoa kreikkalaisen salaatin seurana tuoretta leipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt