Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pasta primavera – raikas italialainen klassikko

15 min

Pasta primavera on kauden kasviksilla ja sitruunalla höystetty italialainen klassikko ja herkullinen kasvisruoka.

23.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pastaa, esim. spagettia
1
kesäkurpitsa
1
nippu tuoretta vihreää parsaa
3
kevätsipulia varsineen
200 g
pakasteherneitä
1 rkl
voita
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa
Sitruunaöljy
1
sitruunan raastettu kuori (luomu)
2 rkl
sitruunan mehua
½ dl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
ripaus sokeria

Pasta primavera – ohje:

  1. Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi. Leikkaa parsan tyvestä kuivahtanut osa pois ja kuori vartta tyvestä latvaan päin noin puoleenväliin. Leikkaa parsat noin 3 cm:n paloiksi. Pilko kevätsipuli.
  2. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kuumenna voi paistinpannulla. Kuullota parsaa, kevätsipulia, kesäkurpitsakuutioita ja jäisiä herneitä voissa noin 5 minuuttia pastan kypsyessä. Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi.
  3. Sekoita sitruunaöljyn aineet keskenään ja kaada kuuman, valutetun pastan joukkoon. Sekoita joukkoon myös kasvikset ja viimeisenä parmesaaniraaste. Tarjoile pasta primavera heti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt