Nyt ei kursailla, sillä tarjolla on sen seitsemää sorttia! Leivo herkulliset klassikkopikkuleivät talven juhliin
Leivoimme pikkuleipien ihanimmat ikisuosikit, mutta mukaan mahtui myös uusia makuja ja muotoja. Miten on, maistuisivatko serinakakut, marmeladikukat tai jumalaiset kanelipikkuleivät?
Marmeladikukat – talvinen ja makea kukkakeksi, joka sulaa suuhun
Marmeladikukat saavat punaisen ja vihreän paistonkestävän marmeladiytimen. Nämä herkut häviävät nopeasti parempiin suihin – nappaa resepti täältä!

Lumihiutale-pikkuleivät – lumikuningattaren herkkukeksit kahdessa sävyssä
Kaksivärisiä lumihiutaleita syntyy, kun värjäät puolet taikinasta kaakaojauheella. Nappaa jouluinen makeuspaketti, joka mahtuu kämmenelle!

Sitruunaiset enkelinkiharat – sitruunaiset pikkuleivät kuin ilmava suupala taivasta!
Enkelinkiharat ovat klassikkopikkuleipiä, jotka tänä jouluna maustetaan sitruunankuorella. Pikkuleipien erikoisuus piilee taikinan pursotuksessa, mikä luo ilmavat kierteet. Paistamisen aikana taikina leviää ja muodostaa kauniin, kiharamaisen kuvion, joka muistuttaa perinteisestä enkelikuvastosta tuttua vaaleaa kiharapilveä – katso resepti täältä!

Piparkakku-wilhelmiinat – klassikkopikkuleivät saavat jouluisen twistin piparkakkumausteella!
Mureat wilhelmiinat maistuvat nyt piparkakulta. Piparkakkumausteella ryyditetty taikina muotoillaan tangoiksi, jotka paistetaan uunissa ja leikataan viipaleiksi vielä lämpiminä – katso resepti täältä!
Kahviganache-täytepikkuleivät joulun kahvihetkiin – voitko vastustaa täytettä, joka sulaa suuhun?
Kahvin makuisella ganachella täytetyt pikkuleivät ovat kahvikissan toivejoululahja.

Serinakakut – palaa lapsuuden joulun makumuistoihin joka puraisulla
Serinakakku on perinteinen, pieni ja herkullinen pikkuleipä, jota usein leivotaan erityisesti joulun aikaan Pohjoismaissa. Sen tyypillisiä piirteitä ovat voinen, pehmeän mureneva rakenne sekä päällä olevat mantelirouhe.

Jumalaiset kanelipikkuleivät – kun elämä antaa kanelia, tee herkullisen murenevia pikkuleipiä!
Nämä pienet ja herkulliset pikkuleivät vaativat murenevaisen taikinan vuoksi leipojalta hiukan viitseliäisyyttä, mutta maku palkitsee vaivan. Taikinasta painellaan pikkuleipiä piparimuoteilla, ja nämä kaneliset herkut sopivatkin hyvin myös jouluun.
