Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Täytteet joulun väreissä

Marmeladikukat – talvinen ja makea kukkakeksi, joka sulaa suuhun

44 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 14 min

Marmeladikukat saavat punaisen ja vihreän paistonkestävän marmeladiytimen. Nämä herkut häviävät nopeasti parempiin suihin!

7.11.2024
Reseptin ainekset
noin 45 kappaletta
200 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
1¼ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1
muna
Täyte
½ prk (à 280 g)
Vihreät kuulat -marmeladia
½ prk (à 280 g)
Pihlaja-marmeladia

Marmeladikukat – ohje:

  1. Vatkaa pehmeää voita ja jauhoja, kunnes massa on tasaista ja kuohkeaa.
  2. Sekoita sokerit ja muna kevyesti keskenään. Lisää seos muutamassa erässä voiseokseen samalla vatkaten.
  3. Siirrä taikina tähti- tai kukkatylla varustettuun pursotuspussiin. Pursota leivinpaperin päälle kukkakuvioita. Jos pursotuksen keskelle ei jää koloa, niin paina keskiosaa hiukan kuopalle.
  4. Nostele marmeladeja kahdella pikkulusikalla kukkien keskelle.
  5. Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia, tai kunnes reunat ovat saaneet kevyesti väriä. Anna jäähtyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt