


Täytteet joulun väreissä
Marmeladikukat – talvinen ja makea kukkakeksi, joka sulaa suuhun
44 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 14 min
Marmeladikukat saavat punaisen ja vihreän paistonkestävän marmeladiytimen. Nämä herkut häviävät nopeasti parempiin suihin!
Reseptin ainekset
noin 45 kappaletta
200 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
1¼ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1
muna
Täyte
½ prk (à 280 g)
Vihreät kuulat -marmeladia
½ prk (à 280 g)
Pihlaja-marmeladia
Marmeladikukat – ohje:
- Vatkaa pehmeää voita ja jauhoja, kunnes massa on tasaista ja kuohkeaa.
- Sekoita sokerit ja muna kevyesti keskenään. Lisää seos muutamassa erässä voiseokseen samalla vatkaten.
- Siirrä taikina tähti- tai kukkatylla varustettuun pursotuspussiin. Pursota leivinpaperin päälle kukkakuvioita. Jos pursotuksen keskelle ei jää koloa, niin paina keskiosaa hiukan kuopalle.
- Nostele marmeladeja kahdella pikkulusikalla kukkien keskelle.
- Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia, tai kunnes reunat ovat saaneet kevyesti väriä. Anna jäähtyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat