Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Makeaa & suolaista

Keksimochit & muut japanilaiset leivonnaiset – 5 söpöä ideaa Japani-intoilijan herkkupöytään

Herkkuterveisiä Japanista! Lisäsimme japanilaisiin suosikkileivonnaisiin tuttuja vivahteita. Maistuisiko matchatiramisu, keksitaikinamochit tai luonnonkalalla täytetyt höyrysämpylät?

16.2.2024 | Päivitetty 11.3.2024

1. Donitsi kuin koru

Japanilaiset mochi-donitsit ovat tavallisia donitseja tahmeammat. Koristele ne Nutellalla ja pistaasipähkinöillä.

Mochi-donitsit

2. Söpöt juhlatikkarit

Tee supersöpöt dango-kakkutikkarit japanilaisten dangojen eli makeiden jälkiruokamykyjen inspiroimana. Vaahterasiirapin ja soijakastikkeen yhdistelmää käytetään Japanissa usein jälkiruokana nautittavien dangojen kastikkeena. Tässä veikeä makupari maustaa kakkupohjaa.

Dango-kakkutikkarit

3. Keksitaikinaa mocheissa

Cookie dough -täytteiset japanilaiset mochit ovat keksihiiren unelmaleivonnainen. Keksitaikina-mochien ohjeen vaihekuvien kanssa saat täältä.

Keksitaikina-mochit

4. Kahden maan makuja

Nikumanit eli japanilaiset höyrysämpylät syntyvät nyt Suomi-twistillä. Pehmoiset nikumanit täytetään misotahnalla maustetulla kotimaisella järvikalalla.

Nikumanit eli japanilaiset höyrysämpylät

5. Kukkiva jälkiruoka

Japani kohtaa Italian superkauniissa jälkiruoassa. Matcha-mangotiramisun ohjeen saat täältä.

Matcha-mangotiramisu

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt