Kotivinkki

Herkullinen pääsiäisateria vaivattomasti

Herkullinen pääsiäisateria vaivattomasti

Täyteläinen munakokkeli purjehtii juhlapöytään salaatinlehtiveneissä. Fetasta muhkeat broilerinfileet kisaavat paremmuudesta sitruunarisoton kanssa. Ateria huipentuu limetin ja ananaksen raikastamaan käpykakkuun. Näin syntyy täydellinen pääsiäisateria ilman stressiä!
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

2–7 päivää ennen tarjoilua

– Leivo pääsiäiskakun pohja valmiiksi pakastimeen. Valmista kakku vähintään tarjoilua edeltävän päivän aamuna.

Päivää ennen tarjoilua

– Täytä pääsiäiskakku. Valmistele feta-yrttitäytteiset broilerinfileet (kuva ylimpänä).

Samana aamuna

– Koristele kakku. Sulata ja valuta katkaravut (ja kirjolohenmäti) salaatinlehtiveneitä varten.

2–3 tuntia ennen tarjoilua

– Valmista munakokkeli ja rapeat leipätikut. Kata ja koristele pöytä.

1–2 tuntia ennen tarjoilua

– Irrota salaatinlehdet ja kokoa salaatinlehtiveneet valmiiksi. Säilytä jääkaapissa tai ulkona viileässä.
tunti ennen tarjoilua

– Valmistele sitruunarisoton ainekset. 

– Valmistele kikherne-tomaattipaistos.

– Ota broilerinfileet huoneenlämpöön. 

30 minuuttia ennen tarjoilua

– Ruskista broilerinfileet.

– Aloita sitruunarisoton valmistus. 

– Laita broilerinfileet ja kikherne-tomaattipaistos uuniin.

– Nosta kaikki tarjottavat pöytään ja nauti juhlatunnelmasta.

Lue lisää:

Pääsiäisbrunssi, josta puhutaan pitkään – 8 loistavaa reseptiä

Pääsiäisen juhla-aterioiden suosikki – näin valmistat lampaasta herkullisen aterian

Suu makeaksi! Herkulliset pääsiäisleivonnaiset vievät kielen mennessään

Julkaistu: 13.3.2013
Katso myös nämä