Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kerää kevään parhaat maut lautaselle! Ruokaisa parsasalaatti saa makua balsamivoista ja sitruunasta

15 min

Balsamivoi-parsasalaatti saa kaverikseen kananmunia ja soijapapuja. Herkullinen ja ruokaisa parsasalaatti valmistuu näppärästi arki-iltana, mutta sopii mainiosti myös juhlaviin hetkiin.

11.5.2018
Reseptin ainekset
2 annosta
Balsamivoi-parsasalaatti
4–5
kananmunaa
1 ps
salaattisekoitusta (300 g)
1 nippu
vihreää tankoparsaa (250 g)
2 rkl
voita
2 tl
tummaa balsamikastiketta (esim. Rajamäen)
½ ps
soijapapuja (pakaste, à 250 g)
1
porkkana
1–2 tl
sitruunan mehua
¼ tl
sormisuolaa

Balsamivoi-parsasalaatti valmistuu näin:

  1. Keitä munat koviksi, noin 6 minuuttia. Jäähdytä ja kuori. Huuhtele ja valuta salaattisekoitus.
  2. Munien kiehuessa valmistele salaatti. Leikkaa parsojen tyvistä noin 3 cm pois ja puolita parsat pitkittäin.
  3. Kuumenna pannulla voi ja anna kuohahtaa. Lisää balsamikastike ja parsat. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti.
  4. Siirrä salaatti tarjoiluastiaan. Raasta tai suikaloi porkkana kuorimaveitsellä. Lisää salaattiin porkkanat ja sulaneet pavut. Nosta päälle parsat. Ripottele päälle sitruunamehua ja ripaus sormisuolaa.
  5. Tarjoa balsamivoi-parsasalaatti keitettyjen munien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt