Maku

Parsa"salaatti"

5
0

Parsa"salaatti"

Parsakausi on käsillä. Herkkä ja maukas parsa ei kaipaa paljoa rinnalleen ja usein ne yksinkertaisimmat asiat sopivat parsalle parhaiten
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 12 kplvihreää parsaa (3kpl per syöjä)
  • 8 kplvalkoista parsaa (2 per syöjä)
  • 12 kplilmakuivattua kinkkua (3 siivua per syöjä)
  • 200 gpuhvelinmozzarella (50g per syöjä)
  • 12 kplaurinkokuivattua tomaattia (3kpl per syöjä)
  • 4 rkllaadukasta oliiviöljyä

Lisäksi

  • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Napsauta parsoista puumainen kanta pois

Kuori ja keitä parsat suolatussa vedessä

Parsa on valmis kun veitsenkärki uppoaa helposti paksuimpaan kohtaan

Nosta parsat samantien jääkylmään veteen (Käytä jaapaloja jos mahdollista) näin parsa pitää kauniin värinsä

Asettele parsat lautaselle ilmakuivatun kinkun, mozzarellan ja aurinkouivattujen tomaattien kanssa

Ripottele pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä