
Pellillinen pizzaa, kiitos! Tässä ovat parhaat reseptit koko perheen pizzailtaan
Pellillinen pizzaa on perjantaiherkkujen klassikko. Nostalginen jauhelihapizza, muhkea pannupizza vai nopeasti valmistuva pikapizza? Näillä ohjeilla kokkaat isommallekin porukalle.
Pellillinen pizzaa – helppo koko perheen suosikki
Pellillisestä jauhelipizzaa riittää herkuteltavaa useammallekin ruokailijalle, ja pizzan maku vain paranee jääkaapissa. Jauhelihatäyte tuo mukaan tuttua mehevyyttä ja helppoutta.

Sisilialainen pannupizza hurmaa mehevyydellään – kuin focaccia ja pizza samassa
Täyteläinen, kasviksilla rikastettu pannupizza paistetaan muhkeaksi piirakaksi ja viimeistellään raikkaalla pestolla. Italialainen suosikki, johon ihastut varmasti!

Pikapizza pelastaa kiireisen päivän – valmis ilman kohotusta!
Pikapizza ei vaadi taikinan kohotusta eikä pitkiä valmisteluja. Täysjyväjauhojen ansiosta pizzasta tulee maukas, ja täytteet voit valita oman makusi mukaan.

Detroitin pizza tehdään nurinpäin – juusto alle, tomaattikastike päälle!
Detroitilaiseen pannupizzaan juusto tulee alle ja tomaattikastike päälle. Painele focacciamaisen muhkea taikina metallivuokaan ja paista pizzauunissa tai grillissä meheväksi. Täytä rapeareunainen pannupizza mausteisella raakamakkaralla tai vegemakkaralla.
Kuin silloin ennen! Pellillinen jauheliha-sienipizzaa äidin tapaan
Pellillinen pizzaa on klassikko, mutta tyylejä ja täytteitä on yhtä monta kuin äitejä. Tämä kotoisa jauheliha-sienipizza saa erityisen makunsa kuivatuista suppilovahveroista, jotka murennetaan taikinan päälle mausteeksi kuin oregano.

Ihanan umaminen sieni-sipulipizza – gluteeniton pizzailta parhaimmillaan
Tästä pizzasta ei makua puutu! Suppilovahverot, sipuli ja anjoviksilla maustettu tomaattikastike tekevät gluteenittomasta pizzasta todellisen herkkupalan.

Katso myös pizzapohjan helppo resepti, jolla leivot pellillisen pizzaa
Pizzapohja, jonka voit valmistaa perinteiseen tyyliin pellille. Vain muutamalla raaka-aineella pyöräytät hyvän pizzataikinan – täytteissä voit päästää luovuuden valloilleen. Katso resepti täältä!
