Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pitsapohja – helppo resepti, jolla saat pellillisen pitsaa

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Pitsapohja, jonka voit valmistaa perinteiseen tyyliin pellille. Vain muutamalla raaka-aineella pyöräytät hyvän pitsataikinan – täytteissä voit sitten päästää luovuuden valloilleen.

28.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Pitsapohja
1 tl
suolaa
1 ps
kuivahiivaa
2 ½ dl
vettä
5 dl
vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä

Pitsapohja – ohje:

  1. Lisää suola ja kuivahiiva 42-asteiseen veteen. Alusta jauhot vähitellen. Lisää lopuksi öljy. Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle ja täytä haluamillasi täytteillä.
  3. Paista pitsapohja 225-asteessa 15–20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt