


Pitsapohja – helppo resepti, jolla saat pellillisen pitsaa
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Pitsapohja, jonka voit valmistaa perinteiseen tyyliin pellille. Vain muutamalla raaka-aineella pyöräytät hyvän pitsataikinan – täytteissä voit sitten päästää luovuuden valloilleen.
Reseptin ainekset
4 annosta
Pitsapohja
1 tl
suolaa
1 ps
kuivahiivaa
2 ½ dl
vettä
5 dl
vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä
Pitsapohja – ohje:
- Lisää suola ja kuivahiiva 42-asteiseen veteen. Alusta jauhot vähitellen. Lisää lopuksi öljy. Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
- Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle ja täytä haluamillasi täytteillä.
- Paista pitsapohja 225-asteessa 15–20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat