Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauhelihapizza

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
26.10.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
vettä
3/4 tl
suolaa
1 ps
kuivahiivaa
5 dl
hiivaleipäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä
Täyte
400 g
naudan paistijauhelihaa
1
sipuli
2 tl
oreganoa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
150 g
mozzarellajuustoa (raastettuna)
500 g
tomaattimurskaa
3
tomaattia (viipaloituna)
1 tl
basilikaa

Jauhelihapizza – ohje:

  1. Lämmitä pizzataikinan vesi hieman kädenlämpöä lämpimämmäksi. Lisää suola ja kuivahiiva pieneen jauhomäärään sekoitettuna. Vaivaa taikinaan loput jauhot ja lopuksi öljy. Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
  2. Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää hienonnettu sipuli ja anna kuullottua. Mausta oreganolla, pippurilla ja suolalla.
  3. Kauli taikina yhdeksi uunipannun kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
  4. Levitä päälle noin 1 dl juustoraastetta ja tomaattimurska. Levitä päälle jauheliha, tomaattiviipaleet ja loppu juustoraaste. Ripottele pinnalle yrttiä.
  5. Paista jauhelihapizzaa 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt