


Jauhelihapizza
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
vettä
3/4 tl
suolaa
1 ps
kuivahiivaa
5 dl
hiivaleipäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä
Täyte
400 g
naudan paistijauhelihaa
1
sipuli
2 tl
oreganoa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
150 g
mozzarellajuustoa (raastettuna)
500 g
tomaattimurskaa
3
tomaattia (viipaloituna)
1 tl
basilikaa
Jauhelihapizza – ohje:
- Lämmitä pizzataikinan vesi hieman kädenlämpöä lämpimämmäksi. Lisää suola ja kuivahiiva pieneen jauhomäärään sekoitettuna. Vaivaa taikinaan loput jauhot ja lopuksi öljy. Kohota liinan alla noin 15 minuuttia.
- Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää hienonnettu sipuli ja anna kuullottua. Mausta oreganolla, pippurilla ja suolalla.
- Kauli taikina yhdeksi uunipannun kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
- Levitä päälle noin 1 dl juustoraastetta ja tomaattimurska. Levitä päälle jauheliha, tomaattiviipaleet ja loppu juustoraaste. Ripottele pinnalle yrttiä.
- Paista jauhelihapizzaa 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat