12 suosituinta kanareseptiämme – näihin lukijat palaavat yhä uudelleen: ”Tosi nam! Myös lasten suosikki!”
Lautaselle lempiruokaa
12 suosituinta kanareseptiämme – näihin lukijat palaavat yhä uudelleen: ”Tosi nam! Myös lasten suosikki!”
Mitkä herkulliset ruoat ovat kivunneet 12 suosituimman kanareseptimme joukkoon? Katso kaikki suosikit ja nappaa jutusta fiksuja ja maukkaita reseptejä arjen iloksi!
20.10.2023
 |
Meillä kotona

Nämä neljä suosikkikanaruokaa ovat todella nopeita valmistaa

12 suosituimman Meillä kotonan kanaohjeen joukossa on neljä simppeliä ruokaa: arjen helppo kanakastike, kanapasta, kanawokki ja simppeli kanakastike.

Näistä neljästä suosikista erityisesti arjen helppo kanakastike kerää kehuja lukijoilta vuodesta toiseen. "Todella hyvä kanakastike", kehuu ohjetta testannut Leila. Myös Rebekka hehkuttaa: "Tämä on ihan todella hyvää! Laitoin sipulin sijaan valkosipulin kynnen, ranskankerman sijaan tavallista kermaa, ja perunajauhon sijaan maissijauhoa, ja ihan maistui lähes juustoiselta, vaikka juustoa ei tässä olekaan! Tosi nam! Myös lasten suosikki!"

12 suosituimman kanareseptimme joukossa on kaksi kanasalaattia. Perinneruokaa prkl -blogin kevyeen kanapastasalaattiin ovat ihastuneet monet lukijamme: "Vieraat kiittelivät myös kovasti", kehuu ohjetta testannut Riikka.

Paprikaa, omenaa, maustekurkkua – nam! Kevyt kanapastasalaatti sopii niin arkeen kuin juhlapäiväänkin.

Toinen lukijoiden rakastama kanasalaatti on perinteinen kana-caesarsalaatti. Se on mehevällä broilerilla ja itse tehdyillä krutongeilla täydennetty klassikko. Kastikekaan ei ole vaikea valmistaa!

Kukapa ei tykkäisi maukkaasta kana-caesarsalaatista?

Nämä ruokaisat ja herkulliset kanaherkut valmistat näppärästi uunissa

12 suosikin joukossa on useampi uunissa muhevaksi valmistuva kanaruoka: kana-pastavuoka, juustoinen kukkakaali-kanavuoka, broileripelti ja kanapastavuoka Pasta Alfredon tapaan.

Juustoinen kukkakaali-kanavuoka on kerännyt lukijoilta vuolaita kehuja: "Olipa todella maukas uusi ruoka maistella!" kirjoittaa Leena. "On todella hyvää ja nopeaa", kiittelee Sara.

Myös broileripellillä on vankka kehujakuntansa: "Tämä oli kiva arkiresepti, helppo ja nopsa", kirjoittaa Ella. "Herkullista ja helppo valmistaa", komppaa Milla.

Meillä kotonan suosituimpien kanareseptien joukkoon on kivunnut myös panang curry, thaimaalaisen keittiön suosikki. Tämä lukijoidemme suosikkikanaruoka on helppo ja nopea valmistaa kotona arki-iltanakin.

Mehevät broileripalat, kookosmaito, suolapähkinät ja limetin mehu tekevät panang currysta vastustamattoman.

Suosittujen kanaruokiemme joukkoon yltää myös broileripiirakka, joka saa makua savuisesta paprikajauheesta, raikkaasta paprikasta ja suolaisesta fetasta. Ruokaisa piirakka maistuu iltapalalla salaatin kanssa!

Feta ja broilerinfileesuikaleet ne yhteen sopivat! Tuhti broileripiirakka maistuu vaikka ruokanakin.

Eikö 12 suosikin joukosta löytynyt sopivaa? Lisäksi toimitus suosittelee näitä herkullisia kanaruokia:

Kommentoi »