Maku

Kanakastike

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Kanakastike riisin kanssa on helppo lemppariruoka. Simppeli kanakastike saa makua ja väriä currysta ja paprikasta. Kokeile tätä!
GL
MU
3.9
3
Julkaistu: 29.4.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplpunaista paprikaa (200 g)
  • 1/3 kplpurjoa (150 g)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 450 gmaustamattomia broilerinsuikaleita (filee)
  • 2 rklhunajaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 tlcurrya
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlvettä
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
Tulosta

Valmista kanakastike näin:

Halkaise paprika, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Kuutioi paprika. Halkaise, huuhdo ja silppua purjo.

Kuullota kasvikset pannulla öljyssä ja siirrä ne pois pannulta.

Ruskista broilerinsuikaleet.

Kumoa kasvikset takaisin pannuun ja mausta seos. Lisää vesi ja ranskankerma. Kuumenna.

Tarjoa kanakastike keitetyn (jasmiini)riisin kanssa.

3 kommenttia