


Kana-pastavuoka – helppo suosikkiruoka on hujauksessa valmis uuniin
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Kana-pastavuoka on herkullinen arjen lohturuoka, jonka kokkaamiseen menee vain 15 minuuttia – uuni hoitaa loput! Vuoassa maistuu tomaatin ja mozzarellajuuston vastustamaton yhdistelmä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kana-pastavuoka
300 g
pastaa (spiraali tai penne)
300 g
broilerin fileesuikaleita tai -paloja
2 rkl
rypsiöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
400 g
säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
½ dl
vettä
1 tl
yrttiseosta (provencen, välimeren tai pizzamauste)
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
⅓ tl
mustapippuria
⅓ tl
chilihiutaleita
2 dl
ruoka- tai kuohukermaa
150 g
mozzarellajuustoraastetta
Kana-pastavuoka − ohje:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Pastaan saa jäädä hieman purutuntumaa, jotta se ei hajoa uunissa. Valuta ja kumoa pasta voideltuun uunivuokaan (3 l).
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista broileripalat öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja kuullota niitä pari minuuttia.
- Kaada tomaattisäilyke pannulle ja huuhdo tölkki vedellä. Lisää myös mausteet ja kerma. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita. Ripottele juustoraaste pinnalle.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat