Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kana-pastavuoka – helppo suosikkiruoka on hujauksessa valmis uuniin

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Kana-pastavuoka on herkullinen arjen lohturuoka, jonka kokkaamiseen menee vain 15 minuuttia – uuni hoitaa loput! Vuoassa maistuu tomaatin ja mozzarellajuuston vastustamaton yhdistelmä.

12.7.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
Kana-pastavuoka
300 g
pastaa (spiraali tai penne)
300 g
broilerin fileesuikaleita tai -paloja
2 rkl
rypsiöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
400 g
säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
½ dl
vettä
1 tl
yrttiseosta (provencen, välimeren tai pizzamauste)
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
⅓ tl
mustapippuria
⅓ tl
chilihiutaleita
2 dl
ruoka- tai kuohukermaa
150 g
mozzarellajuustoraastetta

Kana-pastavuoka − ohje:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Pastaan saa jäädä hieman purutuntumaa, jotta se ei hajoa uunissa. Valuta ja kumoa pasta voideltuun uunivuokaan (3 l).
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista broileripalat öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja kuullota niitä pari minuuttia.
  3. Kaada tomaattisäilyke pannulle ja huuhdo tölkki vedellä. Lisää myös mausteet ja kerma. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt