Kana-pastavuoka – helppo suosikkiruoka on hujauksessa valmis uuniin
Munaton
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Kana-pastavuoka on herkullinen arjen lohturuoka, jonka kokkaamiseen menee vain 15 minuuttia – uuni hoitaa loput! Vuoassa maistuu tomaatin ja mozzarellajuuston vastustamaton yhdistelmä.
400 gsäilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
½ dl vettä
1 tlyrttiseosta (provencen, välimeren tai pizzamauste)
½ tl suolaa
½ tl sokeria
⅓ tl mustapippuria
⅓ tl chilihiutaleita
2 dlruoka- tai kuohukermaa
150 gmozzarellajuustoraastetta
Kana-pastavuoka − ohje:
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi. Pastaan saa jäädä hieman purutuntumaa, jotta se ei hajoa uunissa. Valuta ja kumoa pasta voideltuun uunivuokaan (3 l).
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista broileripalat öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja kuullota niitä pari minuuttia.
Kaada tomaattisäilyke pannulle ja huuhdo tölkki vedellä. Lisää myös mausteet ja kerma. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.