Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileripiirakka – feta, paprika ja savupaprikajauhe ihastuttavat täytteessä!

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Broileripiirakka saa kivan maun savuisesta paprikajauheesta, raikkaasta paprikasta ja suolaisesta fetasta. Suolainen piirakka maistuu iltapalalla salaatin kanssa!

25.5.2009
Reseptin ainekset
10 palaa
Pohja
125 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
100 g
juustoa (raasteena)
2 rkl
vettä
Täyte
1 rkl
rypsiöljyä
450 g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
300 g
paprikaa (pakaste, sekoitus)
1 tl
savuspaprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
chilijauhetta
3
munaa
2 1/2 dl
ruokakermaa
100 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)

Broileripiirakka valmistuu näin:

  1. Nypi keskenään pehmeä rasva, jauhot ja juustoraaste. Lisää neste ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26–28 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 220 asteessa 10 minuuttia.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa ja ruskista broilerit. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kaada pannulle sipulit, paprikat sekä mausteet ja jatka paistamista, kunnes vihannekset ovat lämmenneet. Levitä täyte vuokaan.
  3. Riko munat kulhoon ja lisää ruokakerma. Sekoita tasaiseksi ja kaada seos täytteen päälle. Lisää halutessasi juustokuutioita piirakan pinnalle.
  4. Paista broileripiirakka 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa piirakan kanssa pistaasi-rucolasalaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt