Jatka sivustolle
Jatka sivustolle



Juustoinen kukkakaali-kanavuoka
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Lado siivutettu kukkakaali uunivuokaan kanapalojen ja sinihomejuuston kanssa. Täyteläisessä kastikkeessa kypsynyt vuoka maistuu myös kukkakaalia vierastavalle, niin hyvin kaikki maut pelaavat yksiin. Nauti höyryävän kuumana lämmittämään viileää iltaa.
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
maustamattomia kanafileitä
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
voita
4 rkl
vehnäjauhoja
200 g
myskikurpitsaa (eli butternut-kurpitsa)
1 kpl
purjo
3 dl
kermaa
150 g
mozzarellajuustoraastetta
100 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
500 g
kukkakaali
suolaa ja mustapippuria
Juustoinen kukkakaali-kanavuoka – ohje:
- Leikkaa kanafileet isoiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja voi. Pyörittele kanapalat vehnäjauhoissa ja paista niihin pannulla kullanruskea pinta.
- Kuori ja kuutioi myskikurpitsa. Silppua purjo. Lisää kurpitsa ja purjo pannulle kanan kanssa. Paista välillä käännellen 5 minuuttia.
- Kaada pannulle kerma. Sekoita mukaan puolet juustoraasteesta ja murusteltu sinihomejuusto. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Kaavi seos uunivuokaan. Leikkaa kukkakaalista kova kanta. Riko kaali muutamaan osaan ja viipaloi reiluiksi siivuiksi.
- Lado kukkakaaliviipaleet kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
- Paista juustoista kukkakaali-kanavuokaa 200 asteessa uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat