Kotivinkki

Pääsiäisen menu noutopöydästä – katso 7 ihanaa ohjetta!

Pääsiäisen menu noutopöydästä – katso 7 ihanaa ohjetta!

Pääsiäisen noutopöytä on lastattu parsakeitolla, värikkäällä linssisalaatilla ja sitruuna-timjamikanalla. Kokkaa helpot ruoat, koristele yrteillä ja nauti ruhtinaallisesti.
Teksti Marita Suontausta
Kuvat Lisa Björner/Idecor Images
Mainos

Parsakeitto on yksinkertaista mutta herkullista. Uppomunilla saat soppaan juhlavuutta. Näin herkullinen keitto onnistuu.

Kylmäsavulohta, vihreää parsaa, fetaa ja tillipestoa. Näillä täytteillä ei voi mennä metsään. Flatbread on kuin pizzaa, mutta suurin osa täytteistä laitetaan kypsän taikinapohjan päälle. Nappaa ohje!

Pääsiäisen menun salaatti on rapsakka ja herkullinen linssi-halloumisalaatti, joka kruunataan hernehummuksella. Ohjeen löydät täältä.

Tarjoile salaatin kera rapeaa siemennäkkäriä ja kermaista lohitahnaa. Ohje löytyy täältä.

Tässä kanaherkussa maistuu reilusti timjami ja raikas sitruuna. Nappaa timjami-sitruunakanan resepti!

Tarjoile kanan kanssa herkulliset yrttiperunat.

Tee jälkkäriksi mielettömän hyviä sitruuna-mustikkalettuja. Nämä eivät ole mitään arkiohukaisia, silllä taikinaan ripsautetaan unikonsiemeniä, sisään tulee pehmeä mustikkamascarponetäyte ja päälle ripotellaan marengin muruja ja mustikoita. Kurkkaa resepti!

Suosittelemme myös näitä

Pääsiäisbrunssi, josta puhutaan pitkään – 8 loistavaa reseptiä

Pääsiäismenu, pääruokana yrttitahnalla kuorrutettu karitsanpaisti
Kevyempi pääsiäismenu, pääruokana kanaa

Julkaistu: 10.4.2017
Katso myös nämä