Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täyteläinen lohitahna ja pellillinen siemennäkkäriä

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Lohitahna sopii täydellisesti rapea siemennäkkärin kaveriksi. Tällä alkupalalla ateria lähtee ihanasti käyntiin!

Reseptin ainekset
alkupalaksi 8-10 hengelle
Siemennäkkäri
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
karkeita ruisjauhoja
1 dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
seesaminsiemeniä
½ dl
kurpitsansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
ripaus suolaa
2 dl
vettä
½ dl
rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Pinnalle
½ dl
seesaminsiemeniä
1 tl
sormisuolaa
Lohitahna
300 g
lämminsavulohta
½ dl
ranskankermaa
½ dl
majoneesia
½
sitruunan kuori raastettuna
2 tl
sitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria

Pellillinen siemennäkkäriä 1 pellillinen 1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Kiehauta vesi ja kaada kulhoon. Lisää öljy ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kahden leivinpaperin välissä ohuiksi levyiksi. Pistele haarukalla, ripottele pinnalle seesaminsiemenet ja suola.

3. Kypsennä uunin keskiosassa 150 asteessa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä ennen kuin murrat levyt palasiksi.

Lohitahna noin 3 dl tahnaa | 5 min 1. Poista lohesta nahka ja ruodot. Laita se kulhoon ranskankerman ja majoneesin kanssa. Sekoita sähkövatkaimella kuohkeaksi.

2. Mausta lohitahna sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Lusikoi tarjoilukulhoon ja nosta tarjolle.

Suosittelemme myös näitä

Gluteeniton siemennäkkäri

Rapea siemennäkkileipä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt