Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parhaat mustikkaletut

45 min

Nämä sitruuna-mustikkaletut eivät ole mitään arkiohukaisia! Taikinaan ripsautetaan unikonsiemeniä, sisään tulee pehmeä mustikkamascarponetäyte ja päälle ripotellaan marengin muruja ja mustikoita.

Reseptin ainekset
10 lettua
5 dl
maitoa
3
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
1
sitruunan kuori raastettuna
2 rkl
unikonsiemeniä
1 rkl
rypsiöljyä
voita paistamiseen
Mustikkatäyte
3 dl
kuohukermaa
200 g
marscarpone- tai tuorejuustoa
2 ½ rkl
tomusokeria
½ tl
vaniljasokeria
½
sitruunan kuori raastettuna
2 dl
pakastemustikoita

Mustikkaletut – ohje:

  1. Vatkaa maito ja munat kulhossa. Lisää jauhot, sokeri, suola, vaniljasokeri, sitruunankuoriraaste ja unikonsiemenet. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita lopuksi joukkoon öljy.
  2. Paista voissa ohuita lettuja. Anna jäähtyä.
  3. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mascarpone. Mausta sokereilla ja sitruunankuoriraasteella. Lisää kohmeiset mustikat.
  4. Laita mustikkaseosta letuille ja kääri mustikkaletut rullalle. Lisää päälle mustikoita, marenkia, sitruunankuoriraastetta ja tomusokeria.

Vinkki!

Katso myös ikisuosittu perinteisen lettutaikinan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt