Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Timjami-sitruunakana

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Tässä kanaherkussa maistuu reilusti timjami ja raikas sitruuna. Resepti sopii loistavasti noutopöytään.

Reseptin ainekset
1 kg
maissikananpojanfileitä tai broilerifileitä (nahallisina, jos onnistut saamaan)
1–2
valkosipulinkynttä
25 g
voita
2 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
kuivattua timjamia
Sitruuna-timjamikastike
½ dl
sitruunamehua
2–4 rkl
juoksevaa hunajaa
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
tuoretta timjamia silputtuna
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
pinnalle timjamia

1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet lappeellaan olevalla veitsenterällä. Paista valkosipulinkynnet voissa kullanruskeiksi. Paista kanafileitä muutama kerrallaan valkosipulivoissa 2–3 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.

2. Nosta fileet uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla. Työnnä isoimpaan fileeseen paistomittari. Nosta 125-asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes sisälämpötila on 68 astetta, eli noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista ja anna fileiden levätä 10 minuuttia.

3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

4. Viipaloi fileet ja asettele tarjoiluvadille. Kaada kastike sitruunakanan päälle ja koristele timjamilla.

Suosittelemme myös näitä

Sitrusbroileri

Jogurttimarinoitu broileri ja kurkkuraita

Helppo ja hyvä broileri-riisivuoka

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt