Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jogurttimarinoitu broileri ja kurkkuraita

1 h 20 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 55 min

Jogurtti toimii sekä marinadina että raikkaana kastikkeena tässä herkullisen mausteisessa broileriruoassa.

11.12.2014
Reseptin ainekset
4–6 annosta
700 g
broilerin rintaleikkeitä
Marinadi
2 dl
maustamatonta jugurttia
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
inkivääriä raastettuna
1
punainen chili
2 tl
paprikajauhetta
1 ½ tl
suolaa
1 ½ tl
korianterijauhetta
1 tl
jeeraa eli juustokuminaa
½ tl
kurkumaa
1 rkl
sitruunanmehua
Kurkkuraita
2 dl
maustamatonta jugurttia
1
kurkku
1
salottisipuli
½ tl
suolaa
Viimeistelyyn
tuoretta korianteria ja minttua

1. Mittaa marinadin jugurtti kulhoon. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet sekä inkivääri jugurtin joukkoon.

2. Halkaise chili, poista siemenet, viipaloi ja lisää jugurttiin. Sekoita joukkoon loput mausteet sekä sitruunan mehu. 3. Irrota broilerin rintaleikkeistä luut. Leikkaa rintafileet nahkoineen kahteen osaan. Sekoita lihat marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin 30 minuuttia. 4. Nosta uuniritilä uunipellin päälle ja nosta broilerit ritilälle marinadeineen. Työnnä pelti 225-asteisen uunin keskitasolle. Kypsennä 20–25 minuuttia broileripalojen koosta riippuen. 5. Valmista kurkkuraita. Pese ja raasta kurkku raastimen karkealla terällä. Kuori ja hienonna sipuli. Yhdistä kaikki aineet. 6. Leikkaa kypsien broilerinpalojen päälle runsaasti tuoretta korianteria ja minttua. Tarjoa jogurttimarinoitu broileri kurkkuraidan ja basmatiriisin kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Tulinen kana

Helppo ja hyvä broileri-riisivuoka

Berbere-broileri

Broileri-avokadopasta kymmenessä minuutissa

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt