


Jogurttimarinoitu broileri ja kurkkuraita
Jogurtti toimii sekä marinadina että raikkaana kastikkeena tässä herkullisen mausteisessa broileriruoassa.
1. Mittaa marinadin jugurtti kulhoon. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet sekä inkivääri jugurtin joukkoon.
2. Halkaise chili, poista siemenet, viipaloi ja lisää jugurttiin. Sekoita joukkoon loput mausteet sekä sitruunan mehu. 3. Irrota broilerin rintaleikkeistä luut. Leikkaa rintafileet nahkoineen kahteen osaan. Sekoita lihat marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin 30 minuuttia. 4. Nosta uuniritilä uunipellin päälle ja nosta broilerit ritilälle marinadeineen. Työnnä pelti 225-asteisen uunin keskitasolle. Kypsennä 20–25 minuuttia broileripalojen koosta riippuen. 5. Valmista kurkkuraita. Pese ja raasta kurkku raastimen karkealla terällä. Kuori ja hienonna sipuli. Yhdistä kaikki aineet. 6. Leikkaa kypsien broilerinpalojen päälle runsaasti tuoretta korianteria ja minttua. Tarjoa jogurttimarinoitu broileri kurkkuraidan ja basmatiriisin kanssa.