Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tulinen kana

15 min

Mistä on tulinen kana tehty? Raikkaasta limestä, lempeästä kookoskermasta ja tulisesta sriracha-kastikkeesta. Maista ja ihastu.

25.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
broilerin fileesuikaleita
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
2 dl
kookoskermaa
¼ dl
sriracha-kastiketta
½ dl
hunajaa
3 rkl
soijaa
1
limen mehu
1
ruukku korianteria
Lisäksi
keitettyä riisiä tai kvinoaa

Tulinen kana – ohje:

  1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla.
  3. Lisää valkosipulinkynnet, kookoskerma, sriracha-kastike, hunaja ja soija. Kypsennä hiljalleen poristen viitisen minuuttia. Lisää limenmehu ja hienonnettu korianteri. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla.
  4. Tarjoile tulinen kana riisin tai kvinoan kanssa.

Vinkki!

Sriracha on thaimaalainen, aurinkokuivatuista chileistä valmistettu chilikastike. Sen voi korvata muilla chilikastikkeilla. Annostele kastiketta makusi mukaan, kunnes ruoka on sopivan tulista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt