Kotivinkki

Tulinen kana

15 min
4.25
0

Mistä on tulinen kana tehty? Raikkaasta limestä, lempeästä kookoskermasta ja tulisesta sriracha-kastikkeesta. Maista ja ihastu.
Tulosta
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gbroilerin fileesuikaleita
  • 3valkosipulinkynttä
  • 2 rklvoita
  • 2 dlkookoskermaa
  • ¼ dlsriracha-kastiketta
  • ½ dlhunajaa
  • 3 rklsoijaa
  • 1limetin mehu
  • 1ruukku korianteria

Lisäksi

  • keitettyä riisiä tai kvinoaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla. Lisää valkosipulinkynnet, kookoskerma, sriracha-kastike, hunaja ja soija. Kypsennä hiljalleen poristen viitisen minuuttia. Lisää limetinmehu ja hienonnettu korianteri. Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla.

2. Tarjoile tulinen-kana riisin tai kvinoan kanssa.

Vinkki! Sriracha on thaimaalainen, aurinkokuivatuista chileistä valmistettu chilikastike. Sen voi korvata muilla chilikastikkeilla. Annostele kastiketta makusi mukaan, kunnes ruoka on sopivan tulista.

Suosittelemme myös

MITÄ PIDIT?
4.25