


Helppo ja hyvä broileri-riisivuoka
Broileri-riisivuoka on superhelppo tehdä. Kaikki yhteen vain: kasvikset, riisi ja kana. Täysipainoinen ateria on valmis tunnin kuluttua. Täydellistä!
1. Kuori ja kuutioi sipuli, porkkanat ja palsternakka noin 1 x 1 cm:n kuutioiksi. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota kasviksia siinä.
2. Kuori ja hienonna valkosipulit. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Lisää seokseen valkosipulit, tomaatit, tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta liemi.
3. Kaada uunivuoan (tilavuus n. 3 l) pohjalle riisi ja nosta broilerinleikkeet riisin päälle nahkapuoli ylöspäin.
4. Kaada liemi broileri-riisivuokaan ja nosta vuoka 175–200-asteisen uunin alatasolle. Kypsennä noin tunti ja tarjoile broileri-riisivuoka lämpimänä ranskankermanokareen kanssa.