10 minuuttia & valmis lusikoitavaksi! Nämä nopeat pääsiäisjälkiruoat loihdit hujauksessa

10 minuuttia & valmis lusikoitavaksi! Nämä nopeat pääsiäisjälkiruoat loihdit hujauksessa
Herkullinen jälkiruoka maistuisi pääsiäisenä, mutta vähällä vaivalla olisi kiva päästä. Kuulostaako tutulta? Nämä pääsiäisjälkiruoat valmistuvat lähes yhtä nopeasti kuin tavaat takaperin sanan pääsiäisjälkiruoka.
Julkaistu: 31.3.2021

4 jälkiruokaa, jotka vaativat aikaasi 10 minuuttia

Mango-kookosrahka

Raikas rahka kuuluu ehdottomasti pääsiäiseen. Tämän herkullisen jälkiruokarahkan päätähdet ovat makea mango ja kookos. Mausteeksi ripsautetaan kanelia ja kardemummaa. Soseutus ja tarjolle! Kurkkaa mango-kookosrahkan resepti.

Suklainen appelsiinimousse

Appelsiini-suklaamousse valmistuu sukkelasti ilman kummia raaka-aineita tai kuumentamista. Samaan aikaan raikasta ja täyteläistä!

Sitruunarahkaa ja marenkimurua

Onko sinunkin vaikea vastustaa sitruunaisia herkkuja? Raikas sitruunarahka valmistuu uskomattoman helposti. Jujuna on rapea marenki, joka lusikoidaan rahkan kanssa kerroksittain annosmaljaan. Nappaa marenki-sitruunarahkan resepti.

Kerrosjälkiruoka mämmistä ja kinuskista

Hoi sinä, jonka pääsiäinen ei tule ilman mämmiä! Tässä on niin helppo idea perinneherkun tuunaamiseen, että ihan naurattaa. Lastaa annosmaljoihin kerroksittain kaurakeksimurua, appelsiinituorejuustoa, mämmiä ja valmista kinuskikastiketta. Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampa sai inspiraation mämmi-kerrosjälkiruokaan suolakinuskipiirakasta.

2 jälkiruokaa, jotka vaativat aikaasi 10 minuuttia + tekeytymisen kylmässä

Jos sinulla on hieman enemmän aikaa ennakoida pääsiäisen jälkiruoan kanssa, nappaa tekoon sorbetti tai posset. Vaivaa et kuitenkaan joudu näkemään: molemmat herkut vaativat aktiivista työskentelyä vain muutaman minuutin, minkä lisäksi saat vain unohtaa ne muutamaksi tunniksi jääkaappiin tai pakastimeen tekeytymään.

Mandariiniposset

Posset on ihmejälkkäri, joka syntyy taianomaisesti vain muutamasta raaka-aineesta. Ainekset kuumennetaan ja sekoitetaan ja sen jälkeen jätetään jääkaappiin hyytymään vanukkaaksi.

Kokeile raikasta mandariini-passionpossetia tai klassista sitruunapossetia, jota lukijamme kehuu näin: "Todella hurmaava jälkkäri, ehdottomasti yksi suosikeistani! Nerokkaan yksinkertainen, muutaman raaka--aineen herkku on samaan aikaan huolettoman rento ja liki aristokraattisen elegantti."

Mangosorbetti

Sopivan kirpakka mangosorbetti kuljettaa ajatukset tropiikkiin. Kookoksen ja mangon makuinen viileä herkku saa terästystä pakastetuista tyrnimarjoista. Jos käytät valmiita pakastettuja mangokuutioita, tämä herkku valmistuu tarjolle viidessä minuutissa.

Ihana limesorbetti puolestaan valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Olisiko tässä jälkiruoka sinun pääsiäispöytääsi?

Kommentoi »