Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Limesorbetti

3 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 3 h 0 min
27.6.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
2
limeä
2
munaa
2 rkl
tomusokeria

Limesorbetti – ohje:

  1. Pese limet, raasta kuoren vihreä osa ja purista mehut.
  2. Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi, keltuaiset voit hyödyntää muussa ruoanlaitossa. Lisää tomusokeri, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kevyesti.
  3. Siirrä astia pakastimeen ja anna sorbetin jäätyä hileiseksi. Sekoita limesorbettia muutamia kertoja jäätymisen aikana (kestää noin 3 tuntia).
  4. Kauho limesorbetti jalallisiin laseihin juuri ennen tarjoamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt