


Limesorbetti
3 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2
limeä
2
munaa
2 rkl
tomusokeria
Limesorbetti – ohje:
- Pese limet, raasta kuoren vihreä osa ja purista mehut.
- Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi, keltuaiset voit hyödyntää muussa ruoanlaitossa. Lisää tomusokeri, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kevyesti.
- Siirrä astia pakastimeen ja anna sorbetin jäätyä hileiseksi. Sekoita limesorbettia muutamia kertoja jäätymisen aikana (kestää noin 3 tuntia).
- Kauho limesorbetti jalallisiin laseihin juuri ennen tarjoamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat