Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunaposset

3 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 3 h 0 min

Pehmeän raikkaaseen sitruunavanukkaaseen tarvitset vain kolme raaka-ainetta - kermaa, sokeria ja sitruunaa. Sitruunaposset hyytyy sitruunan hapon vaikutuksesta ja odottaa jääkaapissa valmiina jälkiruokahetkeä. Mausta vanukas aavistuksella vaniljaa ja koristele mintunlehdillä.

3.4.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
4 dl
kuohukermaa
1 1/2 dl
sokeria
1/2 kpl
vaniljatanko
1 dl
sitruunanmehua
1 tl
sitruunan kuorta raastettuna
Koristeluun
mintun lehtiä

Sitruunaposset – ohje:

  1. Sekoita kerma ja sokeri pienessä kattilassa. Lisää joukkoon pitkittäin halkaistu vaniljatangon puolikas. Hauduta seosta miedolla lämmöllä 5 minuuttia ja poista tanko. Nosta kattila liedeltä.
  2. Raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Sekoita mehu ja hienoksi raastettu kuori kerman joukkoon.
  3. Kaada jälkiruoka laseihin ja nosta jääkaappiin. Anna hyytyä 3 tuntia tai yön yli kelmulla peitettynä. Koristele sitruunapossetit mintunlehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt