Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä
6 h 5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
6 h Mangosorbetti vie ajatukset tropiikkiin! Mango saa seuraukseen kookoskermaa ja ripauksen kirpakkaa tyrniä. Eksoottinen jälkkäri koristellaan hedelmäpaloilla, rouhitulla valkosuklaalla ja kookoslastuilla.
GL
LA
MA
4.5
Kuvat
Julkaistu 22.2.2019

Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä
Reseptin ainekset (3–4 annosta)
- 300 gmangokuutioita
- 2 rklpakastettua tyrniä
- 3 rklsokeria
- 1 dlkookoskermaa
- 1kananmunan valkuainen
Koristeeksi
- mangokuutioita
- appelsiiniviipaleita
- tyrniä
- ananaskirsikoita
- rouhittua valkosuklaata
- kookoslastuja
Mangosorbetti valmistuu näin:
- Kuori ja kuutioi mango ja laita pakastuspussissa pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
- Mittaa kaikki sorbetin ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
- Annostele mangosorbettia jälkiruokakulhoihin. Koristele mangokuutioilla, appelsiiniviipaleilla, tyrnillä, ananaskirsikoilla, valkosuklaarouheella ja kookoslastuilla.