Kotivinkki

Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä

6 h 5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen6 h
Mangosorbetti vie ajatukset tropiikkiin! Mango saa seuraukseen kookoskermaa ja ripauksen kirpakkaa tyrniä. Eksoottinen jälkkäri koristellaan hedelmäpaloilla, rouhitulla valkosuklaalla ja kookoslastuilla.
GL
LA
MA
4.5
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (3–4 annosta)

  • 300 gmangokuutioita
  • 2 rklpakastettua tyrniä
  • 3 rklsokeria
  • 1 dlkookoskermaa
  • 1kananmunan valkuainen

Koristeeksi

  • mangokuutioita
  • appelsiiniviipaleita
  • tyrniä
  • ananaskirsikoita
  • rouhittua valkosuklaata
  • kookoslastuja
Tulosta

Mangosorbetti valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi mango ja laita pakastuspussissa pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
  2. Mittaa kaikki sorbetin ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
  3. Annostele mangosorbettia jälkiruokakulhoihin. Koristele mangokuutioilla, appelsiiniviipaleilla, tyrnillä, ananaskirsikoilla, valkosuklaarouheella ja kookoslastuilla.
MITÄ PIDIT?
4.5