Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä

6 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 6 h 0 min

Mangosorbetti vie ajatukset tropiikkiin! Mango saa seuraukseen kookoskermaa ja ripauksen kirpakkaa tyrniä. Eksoottinen jälkkäri koristellaan hedelmäpaloilla, rouhitulla valkosuklaalla ja kookoslastuilla.

22.2.2019
Reseptin ainekset
3–4 annosta
300 g
mangokuutioita
2 rkl
pakastettua tyrniä
3 rkl
sokeria
1 dl
kookoskermaa
1
kananmunan valkuainen
Koristeeksi
mangokuutioita
appelsiiniviipaleita
tyrniä
ananaskirsikoita
rouhittua valkosuklaata
kookoslastuja

Mangosorbetti valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi mango ja laita pakastuspussissa pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
  2. Mittaa kaikki sorbetin ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
  3. Annostele mangosorbettia jälkiruokakulhoihin. Koristele mangokuutioilla, appelsiiniviipaleilla, tyrnillä, ananaskirsikoilla, valkosuklaarouheella ja kookoslastuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt