


Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä
6 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 6 h 0 min
Mangosorbetti vie ajatukset tropiikkiin! Mango saa seuraukseen kookoskermaa ja ripauksen kirpakkaa tyrniä. Eksoottinen jälkkäri koristellaan hedelmäpaloilla, rouhitulla valkosuklaalla ja kookoslastuilla.
Reseptin ainekset
3–4 annosta
300 g
mangokuutioita
2 rkl
pakastettua tyrniä
3 rkl
sokeria
1 dl
kookoskermaa
1
kananmunan valkuainen
Koristeeksi
mangokuutioita
appelsiiniviipaleita
tyrniä
ananaskirsikoita
rouhittua valkosuklaata
kookoslastuja
Mangosorbetti valmistuu näin:
- Kuori ja kuutioi mango ja laita pakastuspussissa pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
- Mittaa kaikki sorbetin ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
- Annostele mangosorbettia jälkiruokakulhoihin. Koristele mangokuutioilla, appelsiiniviipaleilla, tyrnillä, ananaskirsikoilla, valkosuklaarouheella ja kookoslastuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat