4,5(2)
Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
6 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 6 h
Mangosorbetti vie ajatukset tropiikkiin! Mango saa seuraukseen kookoskermaa ja ripauksen kirpakkaa tyrniä. Eksoottinen jälkkäri koristellaan hedelmäpaloilla, rouhitulla valkosuklaalla ja kookoslastuilla.
22.2.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
3–4 annosta
300 gmangokuutioita
2 rklpakastettua tyrniä
3 rklsokeria
1 dlkookoskermaa
1kananmunan valkuainen
Koristeeksi
mangokuutioita
appelsiiniviipaleita
tyrniä
ananaskirsikoita
rouhittua valkosuklaata
kookoslastuja

Mangosorbetti valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi mango ja laita pakastuspussissa pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
  2. Mittaa kaikki sorbetin ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
  3. Annostele mangosorbettia jälkiruokakulhoihin. Koristele mangokuutioilla, appelsiiniviipaleilla, tyrnillä, ananaskirsikoilla, valkosuklaarouheella ja kookoslastuilla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo