


Appelsiini-suklaamousse – helppo jälkiruoka, joka sopii sekä arkeen että juhlaan
10 min
Appelsiini-suklaamousse valmistuu ilman kuumentamista ja erikoisia raaka-aineita. Pursottamalla jälkiruoasta saa oikein näyttävän!
Reseptin ainekset
4 annosta
Appelsiini-suklaamousse
1 1/2 dl
kuohukermaa
1/2 dl
tomusokeria
200 g
tuorejuustoa
1/2 kpl
appelsiinin kuorta raastettuna
2 rkl
appelsiinimehua
90 g
tummaa suklaata
Appelsiini-suklaamousse – ohje:
- Ota tuorejuusto ja appelsiini ajoissa huoneenlämpöön.
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi, lisää tomusokeri ja vatkaa vielä hetki kunnes vaahto on hieman jämäkempää. Varo vatkaamasta yli! Laita kylmään odottamaan.
- Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa varovaisesti. Anna hieman jäähtyä.
- Pese appelsiini huolellisesti, raasta puolet kuoresta. Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejuusto appelsiinikuoriraasteen ja appelsiinin mehun kanssa pehmeäksi. Sekoita sulanut suklaa joukkoon.
- Kääntele lopuksi kermavaahto joukkoon varovaisesti. Pursota tai lusikoi mousse astioihin, viimeistele suklaarouheella ja appelsiinin kuorella.
Vinkki!
Kurkkaa myös suklaamoussen perusohje sekä kolme muuta tapaa soveltaa reseptiä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat