Kotivinkki

Marenki-sitruunarahka

10 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen
Uskomattoman helppo sitruunarahka valmistuu kymmenessä minuutissa. Loistava jälkkäri!
0
0
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

Marenki-sitruunarahka

  • 2 dlvispikermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1sitruunan kuori raastettuna
  • ½ dlsitruunan mehua
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristelu

  • 50 gmarenkeja
  • 1 tlraastettua sitruunan kuorta
Tulosta

Marenki-sitruunarahka valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja vaniljasokerilla.
  2. Murustele marenki ja raasta hieman sitruunan kuorta. Lisää sitruunarahkaa ja marenkia jälkiruokakippoihin tai laseihin kaksi kerrosta. Koristele marenki-sitruunarahka sitruunankuorilla.

Vinkki! Voit valmistaa sitruunarahkan jo aikaisemmin, mutta kokoa jälkiruoka-annokset vasta juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0