Maku-lehden reseptit muuttavat Meillä kotona -sivustolle – näin löydät suosikkireseptisi!
Ruoka
Maku-lehden reseptit muuttavat Meillä kotona -sivustolle – näin löydät suosikkireseptisi!
Meillä kotona -sivustolle rakentuu yli 14 000 ruokareseptin kokonaisuus. Löydät meiltä ratkaisut niin arkisiin ruokapulmiin kuin juhlajärjestelyihin!
Julkaistu 31.10.2017
Meillä kotona

Löydät Suomen suurimman ruokalehden, Maku-lehden, reseptit tästä lähtien Meillä kotona -sivustolta. Sivustolle rakentuu yli 14 000 ruokareseptin kokonaisuus.

– On aivan mahtavaa saada Maku mukaan Meillä kotona -sivustolle. Nyt löydät meiltä ratkaisut arjen ruokapulmiin ja saat avun juhlien suunnitteluun – olit sitten järjestämässä brunssia tai valmistujaisia, sanoo Meillä kotona -palvelun päätoimittaja Titta Kiuru.

Mitä jos tekisit halloweenin kunniaksi valkosuklaisia luita tai isänpäiväksi viiksikuppikakkuja? Vai miltä kuulostavat maailman parhaat mokkapalat? Joulun ruokareseptit kinkun paisto-ohjeineen löydät jouluruoka-teemastamme.

Sushia, pikkuleipiä vai salaattia?

Sivuston oikeassa ylälaidassa on hakutoiminto, josta löydät myös ruoka-aiheisia juttuja ja reseptejä. Ruoka-teemastamme löydät reseptihaun.

Sivuiltamme löydät kokonaisuuksia, joita kutsumme teemoiksi. Niitä ovat esimerkiksi aamupalat, leivonta tai juomat. Pienempiin teemoihin kuuluvat vaikkapa salaatit, liharuoat, sushi tai grillaus. Voit myös selailla reseptejä raaka-aineiden, kuten jauheliha, kananmuna tai avokado, mukaan.

Löydät myös tämän houkuttelevan normandialaisen omenapiirakan ohjeen sivuiltamme.

Suositut blogit seuraavat mukana

Meillä kotonasta löydät nyt entistä enemmän kiinnostavia blogeja. Reseptejä ja rakkautta ruokaan jakavat tästä lähtien Maku.fi:stä tutut bloggaajat Perinneruokaa prkl, Lunni leipoo, Tyrniä ja tyrskyjä sekä Keittiössä, kotona, puutarhassa.

Mikä Meillä kotona on?

Meillä kotona on A-lehtien asumisen ja kodin verkkopalvelu. Sivusto jakautuu viiteen alueeseen: Ruoka, Sisustus, Rakenna ja remontoi, Piha ja puutarha sekä Tee itse. Löydät ne sivuston yläpalkista kohdasta Aiheet.

Meillä kotona -sivuston jutut tekevät Suomen suosituimpien kotilehtien tekijät. Maku-lehden lisäksi sivusto kokoaa yhteen Avotakan, Viherpihan, Meidän talon, Meidän Mökin ja Unelmien Talon&Kodin sisällöt.

Sivuston ulkoasu on suunniteltu erityisesti juttuja kännykällä lukeville kävijöille: Noin neljä viidestä kävijästä käyttää joko kännykkää tai tablettia.

Kerro meille, mitä mieltä olet uudistuksesta. Lähetä palautetta meillakotona@a-lehdet.fi, ja saat entistä parempaa luettavaa!

2 kommenttia