
”Maailman helpoin raparperihilloke” on ihastuttanut lukijoitamme jo vuodesta 2012 – nappaa suosittu ohje & 5 käyttötapaa!
Maailman helpoin raparperihilloke on ollut lukijoidemme suursuosikki jo 12 vuoden ajan. Kurkkaa jutusta, mihin kaikkeen nopeasti valmistuvaa hilloketta voit käyttää.
Nyt sitä nousee maasta, raparperia nimittäin. Moni miettii, mihin kaikkeen raparperia käyttäisi. Sivustomme lukijoiden yksi keväinen ikisuosikki on maailman helpoin raparperihilloke.
Hilloke valmistuu näppärästi ja nopeasti. Kattilassa kuumennetaan tilkka vettä ja sokeri. Seos saa kypsentyä kannen alla noin 10–15 minuuttia, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää.
Minkä kanssa raparperihilloketta oikein syödään?
1. Herkuttele jogurtin tai jäätelön kanssa
Keväinen tai kesäinen aamu ei voisi ihanammin alkaa kuin kasaamalla kulhoon jogurttia, granolaa ja raparperihilloketta. Tai sitten kruunaa hillokkeella iltapäivän jäätelöannos.
2. Lettujen kaverina
Letut maistuvat aina, mutta raparperihillokkeen kanssa nautittuna ne ovat aivan erityisen herkullisia. Tällä lettuohjeella paistat rapsakkareunaiset letut, jotka ovat kuin suoraan mummon keittiöstä. Ei muuta kuin pannu esiin ja lettukestit pystyyn!

3. Kiedo kääretortun sisään
Raparperihilloke maistuu kääretorttujen täytteenä. Korvaa vaikkapa tämän mansikkakääretortun mansikkahillo siis raparperihillokkeella.

4. Upota juustokakkutäytteeseen
Juhlasesongin aikaan raparperihillokkeesta on moneksi. Hilloke tuo makua ja makeutta esimerkiksi tämän juustokakun täytteeseen.

5. Sujauta kakkujen täytteeksi
Käytä raparperihilloketta leivonnaisten välissä. Leivo esimerkiksi ihana raparperi-paunakakku, jossa hilloketta voi sujauttaa sekä taikinaan että täytteeseen.

Vai tykkäätkö salmiakista? Täytä hillokkeella tämä herkullinen salmiakki-raparperilevykakku.