Maailman helpoin raparperihilloke
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minAlkukesän ihana raparperihilloke sopii jäätelön tai jugurtin kaveriksi tai vaikka kakun väliin.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.6.2012

Maailman helpoin raparperihilloke
Reseptin ainekset (Valmista hilloketta 3–4 dl)
- 500 graparperia
- tilkka vettä
- 2 dlsokeria
- 1 dlruokokidesokeria
Pese, pudista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan.
Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia.
Jäähdytä raparperihilloke.