Kotivinkki

Maailman helpoin raparperihilloke

30 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.38
0

Alkukesän ihana raparperihilloke sopii jäätelön tai jugurtin kaveriksi tai vaikka kakun väliin.
Tulosta
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Elvi Rista

Ainekset (Valmista hilloketta 3–4 dl)

  • 500 graparperia
  • tilkka vettä
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlruokokidesokeria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Pese, pudista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan.

Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia.

Jäähdytä raparperihilloke.

MITÄ PIDIT?
3.38