


Maailman helpoin raparperihilloke
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Alkukesän ihana raparperihilloke sopii jäätelön tai jogurtin kaveriksi tai vaikka kakun väliin.
Reseptin ainekset
Valmista hilloketta 3–4 dl
Raparperihilloke
500 g
raparperia
tilkka vettä
2 dl
sokeria
1 dl
ruokokidesokeria
Raparperihilloke – ohje:
- Pese, pudista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan.
- Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia.
- Jäähdytä raparperihilloke ja säilö puhtaisiin purkkeihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat