Kotivinkki

Maailman helpoin raparperihilloke

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Alkukesän ihana raparperihilloke sopii jäätelön tai jugurtin kaveriksi tai vaikka kakun väliin.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.4
0
Julkaistu: 8.6.2012


Reseptin ainekset (Valmista hilloketta 3–4 dl)

  • 500 graparperia
  • tilkka vettä
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlruokokidesokeria
Tulosta

Pese, pudista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan.

Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia.

Jäähdytä raparperihilloke.

Kommentoi »