Kotivinkki

Maailman helpoin raparperihilloke

30 min
3.1
0

Maailman helpoin raparperihilloke

Alkukesän ihana raparperihilloke sopii jäätelön tai jugurtin kaveriksi tai vaikka kakun väliin.
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Elvi Rista
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 graparperia
  • tilkka vettä
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlruokokidesokeria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

1. Pese, pudista ja kuutioi raparperit. Laita ne kattilaan.

2. Lisää kattilaan tilkka vettä ja sokeri. Kuumenna seos ja kiehauta se. Alenna lämpöä ja kypsennä kannen alla, kunnes raparperihilloke on sopivan pehmeää, noin 10–15 minuuttia.

3. Jäähdytä raparperihilloke.

Valmista raparperihilloketta syntyy ohjeella noin 3–4 dl.

Vinkki!

KV 9/12.

MITÄ PIDIT?
3.1
Katso myös nämä