Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lounastauko

Kevyt ja täyttävä lounas – kevennä caesarsalaatti jogurtilla, lisää kuituja pinaattilettuihin ja tee kanapasta ilman kermaa

Kokosimme herkulliset ja ravintorikkaat lounasreseptit, jotka pelastavat kiireisen arjen. Kokeile helppoa lohi-nuudelipannua, supernopeaa sosekeittoa ja kanapastaa ilman kermaa.

Maailman helpoin kurpitsakeitto

Lempeän tulinen kurpitsasosekeitto valmistetaan nopeasti valmiista kurpitsasoseesta. Keitto valmistuu ilman kuorimista tai pilkkomista, ja se viimeistellään täydellisen rapeilla tofukuutioilla.

Voit valmistaa keiton myös bataattisoseesta.

Lounassalaattien lottovoitto

Ruokaisa kana-caesarsalaatti täydennetään keitetyllä kvinoalla. Hiukan kevyempi versio klassisesta kastikkeesta syntyy jogurtista.

Kalattoman version kastikkeesta saat korvaamalla anjovisfileet ruokalusikallisella hienonnettuja kapriksia.

Kiireinen lounastauko hoituu kinkkupatongilla

Kinkku-juustopatonki on täynnä mehevää kinkkua, pehmeää mozzarellaa ja täyteläistä tomaattitahnaa. Runsastäytteinen rouhepatonki on oiva eväslounas. Basilika-tomaattitahnan voit halutessasi korvata valmispestolla.

Patonkien leikkuupinnat voidellaan itsetehdyllä tomaatti-basilikatahnalla. Voit korvata tahnan myös punaisella pestolla.

Kalaa kerran viikossa? Lohijauhelihasta ratkaisu

Lohijauheliha tuo kivaa vaihtelua jauheliharepertuaariin. Kookosmaito ja punainen currytahna maustavat herkullisen nuudelipannun. Nuudeleiksi sopivat parhaiten muna- tai udonuudelit. Löydät reseptin täältä!

Surauta pinaattiletut blenderissä

Pinaattilettujen taikina valmistuu helposti blenderissä. Teho- tai sauvasekoittimella tehty taikina irrottaa pinaatista kunnolla väriä ja lopputuloksena on syvän vihreät letut. Täysjyväjauhot tekevät letuista kuitupitoisempia. Tarjoa lettujen kanssa tonnikalatahnaa.

Vinkki! Voit valmistaa lettutaikinan myös sauvasekoittimella. Mittaa pinaatti, kaurajuoma, suola ja munat kapeaan korkeaan kulhoon. Käynnistä sauvasekoitin lähellä kulhon pohjaa ja lisää jauhot muutamassa erässä joukkoon. Lisää lopuksi margariini.

Arkipastan kevyempi versio

Kanapasta onnistuu kevyemmin ilman kermaa. Jogurttikastike antaa raikasta ja täyteläistä makua pastalle, jonka kasvikset keitetään spagetin kanssa samassa kattilassa.

Raejuusto taipuu myös pastakastikkeeksi

Raejuusto villitsee keittiöissä. Tällä kertaa tutusta raaka-aineesta syntyy proteiinipitoinen ja pehmeä pastakastike ilman kermaa. Hempeän vihreä väri tulee yrteistä: kastikkeeseen voi lisätä basilikan lisäksi tai sijaan myös muita yrttejä, kuten lehtipersiljaa tai rucolaa.

Tuhti, mutta terveellinen kerrosleipä

Ohueksi siivutetusta savutofusta tulee erityisen maukas täyte leiville, kun sen marinoi balsamiviinietikkamarinadissa. Katso savutofuvoileipien ohje täältä!

Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa tai kuivalla pannulla molemmin puolin rapeiksi. Levitä leipäviipaleille pinaattia, kaalisalaattia ja marinoitua tofua. Paina toiset leipäviipaleet napakasti päälle, leikkaa leivät kahtia ja tarjoa.

Paista vegaaninen munakas

Vegaaninen munakas tehdään kikhernejauhotaikinasta. Siitä tulee munakasmainen niin ulkonäöltään kuin maultaankin. Voit maustaa munattoman munakkaan taikinan murskatulla valkosipulilla tai kuivatuilla yrteillä.

Anna kikherneletun paistua ja hyytyä pannulla kunnolla, jotta munakkaan kääntäminen onnistuu paremmin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt